Μελίνα Ασλανίδου: «Βγαίνω με φούρια, γλιστράω από τα λουλούδια, παίρνω μια πόζα και…»
Τηλεόραση

Μελίνα Ασλανίδου: «Βγαίνω με φούρια, γλιστράω από τα λουλούδια, παίρνω μια πόζα και…»

Μελίνα Ασλανίδου: «Βγαίνω με φούρια, γλιστράω από τα λουλούδια, παίρνω μια πόζα και…»

Ποιο είναι το πιο αστείο περιστατικό που της έχει συμβεί on stage;

Στα παρασκήνια της εκπομπής, Νύχτα στάσου, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής ERT Backstage, με τη Μελίνα Ασλανίδου να μιλά για τα πιο αστεία περιστατικά που της έχουν συμβεί αλλά και τη συνεργασία της με τον Χρήστο Νικολόπουλο.

«Μια ιστορία backstage που έχει ενδιαφέρον και είναι χιουμοριστικό είναι το εξής. Είμαι στη Θεσσαλονίκη, έχουν έρθει οι φίλες μου γελάμε, τραγουδάμε. Έρχεται η ώρα να βγω, πάω στην σκηνή χωρίς το μικρόφωνο. Λέω “καλησπέρα σας”, ξαναφεύγω και πάω να πάρω το μικρόφωνο.

Ήμασταν με τη Γλυκερία, τον Νικολόπουλο και τον Καραφώτη. Ήρθε η ώρα μου να βγω. Βγαίνω με φούρια και φεύγω σφαίρα. Γλίστρησα από τα λουλούδια. Πέφτω κάτω και όπως πέφτω κάνω μια ωραία πόζα και λέω “Πες μου για δε μ’ αφήνεις”.

Ο παρτενέρ μου είναι ο καλύτερος που υπάρχει. Νιώθω δέος γιατί ο Χρήστος Νικολόπουλος είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, ένας σπουδαίος δημιουργός. Σε κάθε καλεσμένο υπάρχει και μια δική του ιστορία. Αν δεν τον είχαμε, δεν ξέρω τι θα κάναμε. Είναι ένας άνθρωπος ταπεινός, γλυκύτατος και βιώνω μαγικές στιγμές. Και νιώθω πολύ ευγνώμων για αυτό.

Αυτό που με συγκινεί εμένα είναι το ότι ανακαλύπτεις και τι άνθρωποι ήταν αυτοί. Πιο πολύ τα τραγούδια της. Εγώ δεν γνώριζα πολλές προσωπικότητες. Έχω γνωρίσει ανθρώπους που μπορεί να έχουν φύγει αλλά έχουν μπει τόσο βαθιά μέσα μου.

Δεν νιώθω ότι κάνω κάτι διαφορετικό. Αισθάνομαι ότι έτσι μεγάλωσα! Στη Θεσσαλονίκη μαζευόμασταν παρέες και λέγαμε για τον Χατζηδάκη. Και τώρα μαζευόμαστε και λέμε τις ιστορίες στον κόσμο».

Διαβάστε επίσης

Γωγώ Δελογιάννη: «Ο κόσμος με αγαπάει γιατί δεν είμαι ηλίθια κατά κύριο λόγο»