Μελίνα Κόντη: Η Δήμητρα από τη Γη της ελιάς αποκαλύπτει σε ποιου μεγάλου σταρ το μπαλέτο ανήκε!
Τηλεόραση

Μελίνα Κόντη: Η Δήμητρα από τη Γη της ελιάς αποκαλύπτει σε ποιου μεγάλου σταρ το μπαλέτο ανήκε!

Μελίνα Κόντη: Η Δήμητρα από τη Γη της ελιάς αποκαλύπτει σε ποιου μεγάλου σταρ το μπαλέτο ανήκε!

Η ηθοποιός έχει υπάρξει χορεύτρια και μάλιστα με μια πολύ σημαντική συνεργασία

Η Μελίνα Κόντη, πρωταγωνίστρια αυτή την περίοδο στον ρόλο της Δήμητρας στη Γη της ελιάς, μίλησε στo Ratpack για την ενασχόλησή της με τον χορό, την υποκριτική, τον Σάκη Ρουβά και παρουσίασε την προσωπικότητα της.

«Έχουμε κάποια κοινά με τη Δήμητρα. Είναι η αγάπη για τη δουλειά, η πειθαρχία, είναι δυναμική, ανεξάρτητη και το κομμάτι του χορού».

Αναφερόμενη στην απασχόληση της με τον χορό και την υποκριτική και γιατί επέλεξε να αλλάξει την επαγγελματική της πορεία, είπε:

«Με τον χορό άρχισα να χορεύω από πολύ μικρή. Σκεφτόμουν ότι δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ με κάτι άλλο στην ζωή μου γιατί με έκανε χαρούμενη. Νιώθω έκσταση όταν χορεύω και μου λείπει η σκηνή.

Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να διαλέξω ανάμεσα στο χορό και την υποκριτική. Η ζωή μου όμως πρακτικά δείχνει ότι επέλεξα την υποκριτική. Ωστόσο αυτό συνέβη γιατί δεν μπορώ να χορεύω για όλη μου τη ζωή επαγγελματικά, έχει ηλικία ο χορός».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ομιλία που έκανε ως έφηβη στη Βουλή των Ελλήνων. Όπως είπε δεν βλέπει τον εαυτό της να ασχολείται με την πολιτική.

«Η πιο σημαντική συμβουλή που έχω πάρει είναι από τους γονείς μου που μου έλεγαν πάντα να μην ”ψωνιστώ”».

Για τον Σάκη Ρούβα και τη συνεργασία της μαζί του, είπε:

«Ο Σάκης είναι σταρ, ξεκάθαρα τον ακολουθεί αστερόσκονη, ακτινοβολεί. Νιώθω τυχερή που ήμουν μαζί του τόσα χρόνια. Είναι ευτυχές να μοιράζεσαι μαζί του την σκηνή και το impact που έχει. Ο Σάκης πάντα μας αντιμετώπιζε ίσα, ήμασταν πάντα ομάδα, όχι το μπαλέτο που τον πλαισιώνει. Αυτό που πήρα από την συνεργασία αυτή, είναι πόσο σημαντικό είναι να είσαι παρών σε αυτό που κάνεις».

Συνέχισε αναλύοντας την προσωπικότητα της με λίγα λόγια:

«Θα μου χαλάσει τη μέρα αν κάποιος με αδικήσει, οποίος και να είναι. Δεν θα το αφήσω να περάσει, πάντα θα κάνω κάτι για την αδικία. Σε ένα πρώτο ραντεβού είναι σημαντικό να δίνεις ευκαιρία, εγώ θα την έδινα δεν θα έφευγα ακόμα και αν δεν περνούσα καλά. Θεωρώ σέξι οποιονδήποτε επώνυμο έχει όλα τα εφόδια για να είναι αλαζόνας και δεν είναι. Γενικά με γοητεύει η ευγένεια, να είναι ο άλλος φροντιστικός. Με ξενερώνει κάποιος που δεν έχει τρόπους. Το Instagram εντείνει τον ναρκισισμό μας. Νοσταλγώ την εποχή που ήμασταν χωρίς τα σοσιαλ μίντια».

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ: