Μέμος Μπεγνής: «Δεν θυμάμαι τι λέω στις συνεντεύξεις και έχω δει πράγματα μετά που με έχουν ενοχλήσει πολύ»
Τηλεόραση

Μέμος Μπεγνής: «Δεν θυμάμαι τι λέω στις συνεντεύξεις και έχω δει πράγματα μετά που με έχουν ενοχλήσει πολύ»

Μέμος Μπεγνής: «Δεν θυμάμαι τι λέω στις συνεντεύξεις και έχω δει πράγματα μετά που με έχουν ενοχλήσει πολύ»

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον

Ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωιαν σε είδον και μίλησε για στοιχεία του χαρακτήρα του, την αγαπημένη του εποχή και την καθημερινότητα του.

Αναφερόμενος σε στοιχεία του χαρακτήρα του και την εξομολογητική του διάθεση, είπε:

«Δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου. Μου αρέσει να λέω την γνώμη μου όσο μπορώ. Έχω παρεξηγηθεί λέγοντας την άποψη μου. Πρέπει να λέμε αυτό που πιστεύουμε και να κατανοούμε διαφορετικές απόψεις. Στα social media έχω φάει αρνητικά σχόλια, εκεί υπάρχει το ”άγιο μπλοκ”. Σπάνια μετανιώνω αυτά που λέω σε συνεντεύξεις όταν έχω εξομολογητική διάθεση. Πολλές φορές μπορεί ο δημοσιογράφος να είναι φίλος και να ανοιχτείς λίγο παραπάνω, να πεις κάποια πράγματα που μπορεί να σου ξεφύγουν πάνω στο λόγο.

Δεν θυμάμαι τι λέω στις συνεντεύξεις και έχω δει πράγματα μετά που με έχουν ενοχλήσει πολύ.

Σε ένα περιοδικό είχα πει κάτι επειδή ήμασταν φίλοι και όχι για να το γράψει. Σκέφτηκα, ”γιατί να μην με προστατέψει;”. Πήρα τηλέφωνο μετά και έκανα φασαρία αλλά αυτό είναι πολύ σπάνιο να συμβεί».

Για την αγαπημένη του εποχή και την καθημερινότητα του, ανέφερε:

«Το πασατέμπο το μασάω πάντα σε ζυγό αριθμό. Είναι οι ψυχαναγκασμοί που έχουμε μερικές φορές. Δεν μπορώ να το απαντήσω γιατί το κάνω ούτε εγώ ο ίδιος. Στο σπίτι έχω ένα μεγάλο πιάνο και τα Χριστούγεννα το χρησιμοποιώ σαν βάση να φτιάχνω διακοσμητικά βουνά, τρενάκια, δέντρα, φώτα, ανθρωπάκια… Ένα παιδί, δεν θα μεγαλώσω ποτέ.  Μου αρέσουν πολύ τα Χριστούγεννα. Όταν το ξεστολίζω δεν είναι μόνο η κούραση αλλά και η κατάθλιψη που το ξεστήνω γιατί μου αρέσουν πολύ τα Χριστούγεννα».

«Στο επιτραπέζιο οι φίλοι μου λένε ότι είμαι ανταγωνιστικός εγώ λέω ότι μου αρέσει απλά πολύ να παίζω. Το θεωρώ πολύ ιερό γιατί είναι πολύ σημαντικό να έρχεσαι κοντά με τους φίλους σου. Περνάμε πολύ ωραία με τους φίλους όταν μαζευόμαστε. Μου αρέσει να εξηγώ τα επιτραπέζια, έχω διαβάσει πριν τις οδηγίες και τους εξηγώ με πολύ απλά λόγια.

Οι φίλοι μου, μου λένε ότι μου αρέσει πιο πολύ να εξηγώ παρά να παίζω. Ενώ στη ζωή μου είμαι πολύ ακατάστατος και δεν έχω καμία οργάνωση πουθενά όμως, στο επιτραπέζιο θέλω να είναι όλα με τους κανόνες, μόνο μη του κάνουν ζαβολιά. Κάποιοι φίλοι μου έκαναν ζαβολιές μου το είπαν μετά από καιρό και δεν ξανά έπαιξαν σπίτι μου».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: