Μεσολόγγι: Οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε η αδερφή του Μπάμπη – «To μοναδικό που πήρε είναι το όπλο του, ίσως για…»
Τηλεόραση

Μεσολόγγι: Οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε η αδερφή του Μπάμπη – «To μοναδικό που πήρε είναι το όπλο του, ίσως για…»

Μεσολόγγι: Οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε η αδερφή του Μπάμπη – «To μοναδικό που πήρε είναι το όπλο του, ίσως για…»

Όσα είπε η Χριστίνα για την ημέρα που έφυγε ο αδερφός της από το σπίτι και δεν γύρισε ποτέ ξανά

Στο πατρικό σπίτι του Μπάμπη Κούτσικου, στο Μεσολόγγι, βρέθηκε το «Φως στο Τούνελ» και συνομίλησε με την αδερφή του, η οποία έδωσε πολλές λεπτομέρειες για το βράδυ εκείνο που ο Μπάμπης έφυγε και δεν ξαναγύρισε.

Ο Μπάμπης είχε έρθει στην Ελλάδα για τις διακοπές των Χριστουγέννων από την Ιταλία όπου εργάζεται σε εταιρεία φωτοβολταϊκών.

Ο νεαρός θα πήγαινε για κυνήγι με έναν φίλο του και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. Oι οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνισή του όταν το τηλέφωνό του «σίγησε» και ανησύχησαν.

Ο φίλος του που είχαν ραντεβού εκείνο το βράδυ φέρεται να είχε δανειστεί από τον ίδιο κάποια σημαντικά ποσά (17.000 ευρώ), τα οποία δεν είχε επιστρέψει στο σύνολό τους.

«Κάποιοι ξέρουν αλλά δε μιλάνε»

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε η αδερφή του, Χριστίνα. Φανερά ταραγμένη οδήγησε τη δημοσιογράφο του «Τούνελ» στο δωμάτιό του και έδειξε τα ρούχα του αδερφού της μαζί με τα προσωπικά του αντικείμενα.

«Τα κυνηγετικά του ρούχα και τα φυσίγγιά του είναι εδώ. Πώς πήγε για κυνήγι; Έχει αφήσει πίσω το πορτοφόλι του με την ταυτότητα και τις κάρτες του, τα μοναδικά παπούτσια που είχε για κυνήγι αλλά και τις δύο βαλίτσες με τα ρούχα του μιας και την Κυριακή πετούσε για Ιταλία όπου και έμενε. To μοναδικό που πήρε είναι το όπλο του. Ίσως πήγαινε να πάρει τα χρήματα που του χρωστούσε και πήρε το όπλο για προστασία», λέει αναστατωμένη.

Η αδερφή του αγνοούμενου, λίγο αφού χάθηκαν τα ίχνη του, έψαξε να βρει τον άνθρωπο που ήταν μαζί του μήπως της δώσει κάποιο στοιχείο.

«Είδα ότι ήταν φίλος με ξάδερφό μου. Αφού μίλησαν, μου είπε ότι τον πήρε από το σπίτι, τον άφησε στην παλαιά εθνική Οδό, στο ύψος των ΤΕΙ, και από εκεί θα περνούσε κάποιος άλλος φίλος του να πάνε για κυνήγι αλλά δεν ήξερε ποιος. Μετά που έμαθα από τη μητέρα μου ότι αυτός χρωστάει στον αδερφό μου ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, κατευθείαν το μυαλό μου πήγε στο κακό. Θεωρώ ότι αυτό είναι το μοναδικό κίνητρο στην υπόθεση και πιστεύω ότι και κάποιοι άλλοι ξέρουν αλλά δε μιλάνε», αναφέρει φανερά συγκλονισμένη.

Με δάκρυα στα μάτια λέει στο «Τούνελ» πως δε θα συγχωρέσει τον αδερφό της που δεν της είχε πει κάτι για το χρηματικό ποσό που είχε δώσει.

«Ίσως θα είχα προλάβει αυτό που έγινε αν μου το χε πει. Σίγουρα θα του έλεγα κάτι και δε θα το άφηνα να περάσει έτσι».

Διαβάστε ακόμα

Αγγελική Νικολούλη: Ποδαρικό με κατακόκκινο κοστούμι και μαχαίρι – «Κρεοπώλη ομολόγησε πριν σε περιλάβει»