Μίλτος Πασχαλίδης: «Είμαι αδύναμος άνθρωπος»
Τηλεόραση

Μίλτος Πασχαλίδης: «Είμαι αδύναμος άνθρωπος»

Μίλτος Πασχαλίδης: «Είμαι αδύναμος άνθρωπος»

Όσα είπε στον Γιάννη Κορδώνη και την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται

Στον Γιάννη Κορδώνη και την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, παραχώρησε συνέντευξη ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Ο τραγουδιστής μιλά για τη φιλική σχέση που είχε με τον Θάνο Μικρούτσικο, τα παιδιά του αλλά και τον λόγο που δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις.

«Ο Θάνος Μικρούτσικος ήταν το πατρικό πρότυπο στη μουσική, ήταν ο δεύτερος πατέρας. Μου έμαθε τη δουλειά αλλιώς, από την αρχή. Μου λείπει σε καθημερινό επίπεδο γιατί σχεδόν κάθε μέρα μιλούσαμε. Μου λείπει ως σημείο αναφοράς!.

Είναι τρομακτικό το πόσο βίαια εξελίσσεται η κοινωνία. Πόσο ελάχιστη ενοχή έχουμε στο να σκοτώνονται οπαδοί ομάδων μέχρι το να έχει ο άλλος άλλο χρώμα, φύλο. Είναι έτοιμος να βγάλει μαχαίρι στο φανάρι.

Είμαι αδύναμος άνθρωπος! Δεν ξέρω αν πρέπει να πάρει θέση ένας καλλιτέχνης. Μιλάμε με τα τραγούδια μας. Ο λόγος που δεν δίνω συχνά συνεντεύξεις, δεν είναι επειδή είμαι σνομπ με την τηλεόραση. Τα λέω όλα μέσα από τα τραγούδια μου ή τα βιβλία μου.

Τα τραγούδια μου τα θεωρούσα ενταγμένα σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Δεν έγραφα τους καημούς μας ή τα μεράκια μας. Το θέμα είναι να γράφεις τον καημό του άλλου. Να έρχεται στο καμαρίνι και να σου λέει “Ρε μπαγάσα, αυτό το έγραψες για μένα”.

Έχω δύο παιδιά και είμαι καταδικασμένος να είμαι αισιόδοξος! Είμαι γεννημένος στη Χούντα. Η ζωή συνεχίζεται και κάθε γενιά βρίσκει τα πατήματά της».

Διαβάστε επίσης

Μίλτος Πασχαλίδης για την τραπ: «Το να μιλάς για πουτ@νες, για κόκες και μαύρα λεφτά εμένα δεν μου μοιάζει για τραγούδι»