Μίνως Μάτσας: «Τα περισσότερα που έχουν πουλήσει είναι τα νησιώτικα του Πάριου και τα λάτιν του Νταλάρα»
Τηλεόραση

Μίνως Μάτσας: «Τα περισσότερα που έχουν πουλήσει είναι τα νησιώτικα του Πάριου και τα λάτιν του Νταλάρα»

Μίνως Μάτσας: «Τα περισσότερα που έχουν πουλήσει είναι τα νησιώτικα του Πάριου και τα λάτιν του Νταλάρα»

Όσα είπε στον καναπέ του Στούντιο 4

Καλεσμένος στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε ο Μίνως Μάτσας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με τη μουσική αλλά και την οικογένειά του με την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης μιλά για τα παιδικά του χρόνια που είχαν το «βαρύ» όνομα τόσο του παππού του όσο και του μπαμπά του αλλά και τις συνεργασίες του που είχαν τεράστια επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια.

«Τα περισσότερα έχουν εκδοθεί σε CD και έχω ακούσει ό,τι υπάρχει σε ρεμπέτικα. Ήταν πολύ σοβαρή απόφαση και από εκεί και πέρα το συνέχισε ο πατέρας μου με μεγάλη επιτυχία γιατί ανδρώθηκαν πολλοί καλλιτέχνες. Τα ’70s τα θυμάται αλλά στα ’80s ήμουν έφηβος και τα θυμάμαι. Εγώ το μπαμπά name και συνέχισα.

Έγινε η κουβέντα ότι θέλω να ασχοληθώ με τη μουσική. Αντίδραση υπήρχε και το καταλαβαίνω γιατί έχω και το όνομα του παππού μου. Η αδερφή μου με έσωσε! Δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ, δεν θα ήμουν καλός. Δούλεψα μόνο σαν παραγωγός για κάποια χρόνια. Όταν υπάρχει μια εταιρεία χρειάζονται όλα τα είδη και αυτό δεν θα μπορούσα να το κάνω.

Τα περισσότερα που έχουν πουλήσει είναι τα νησιώτικα του Πάριου και τα λάτιν του Νταλάρα. Νομίζω ότι τα best sellers ήταν αυτά τα δύο».

«Έχουμε δύο παιδάκια τα οποία είναι 2 ετών και πρέπει να κρατιόμαστε σε φόρμα, ώστε όταν πηγαίνουμε στο σχολείο να μη λένε “Α ήρθε ο παππούς”. Είναι ένα ξεκίνημα με πολύ ενθουσιασμό. Όταν κάνεις οικογένεια μεγαλύτερος, εκτιμάς διαφορετικά τα πάντα. Εγώ όταν κάναμε τα παιδιά με την Όλγα ήμουν 50 ετών.

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έκανα ξανά παιδιά. Δεν υπήρχε στο πρόγραμμά μου, ήταν κάτι τελείως τρελό. Έχουμε φτιάξει αυτή την πολύ ωραία ζωή και μαζί με αυτά υπάρχει η δουλειά μου, η δουλειά της Όλγας που έχει μεγάλες ευθύνες».

Διαβάστε επίσης

Milky Way: Γνωρίστε τους δύο πρωταγωνιστές της σειράς