Μίνως Θεοχάρης: «Δυσκολεύτηκα στη συνεργασία μου με τη Δανάη Μπάρκα, κρατάω τα καλά»
Τηλεόραση

Μίνως Θεοχάρης: «Δυσκολεύτηκα στη συνεργασία μου με τη Δανάη Μπάρκα, κρατάω τα καλά»

Μίνως Θεοχάρης: «Δυσκολεύτηκα στη συνεργασία μου με τη Δανάη Μπάρκα, κρατάω τα καλά»

Ο Μίνως Θεοχάρης μίλησε στην εκπομπή Fay's time για τη συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά, τη Δανάη Μπάρκα

Ο Μίνως Θεοχάρης μίλησε στην εκπομπή Fay’s time για τη συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά, τη Δανάη Μπάρκα και άλλα θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος.

«Νιώθω ελεύθερος όταν είμαι πάνω στην σκηνή, στην έξω ζωή, δύσκολα διότι μπαίνουν στην ύπαρξή μας οι γνώμες των άλλων και πάντα μας δυσκολεύει, αν μας αποδέχονται, αν είμαστε αρεστοί.

Η αγένεια, ο ρατσισμός, η κακή πρόθεση, η μη ισότητα, η ανελευθερία με εγκλωβίζουν, τα έχω βιώσει όλα. Τα διαχειρίζομαι κάνοντας θέατρο.

Για να ασχοληθείς με τη δουλειά που κάνουμε καβαλημένο πρέπει να έχεις το καλάμι, δεν το λέω με την κακή έννοια.

Κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι αυτό που αποζητώ δεν είναι η αποδοχή αλλά να είμαι εγώ εντάξει με τον εαυτό μου και να τον έχω αποδεχτεί» ανέφερε.

Τι είπε για τις τηλεοπτικές του συνεργασίες;

«Τέλεια γεύση μου έχει αφήσει η συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά. Είναι φίλος μου παλιός. Δεν ήξερα ότι το έχω, το ανακάλυψα με τη βοήθεια του Νίκου και της Αγγελικής. Θέλω να είναι καλά και να κάνει ό,τι θέλει για να είναι καλά.

Δυσκολεύτηκα περισσότερο στη συνεργασία με τη Δανάη Μπάρκα, είχα πιο πολλές ευθύνες, πήγαμε γιούρια κι η Δανάη κι εγώ, ήταν πολλές οι δυσκολίες αλλά κρατάω τα καλά και την εμπειρία. Δεν ήμουν έτοιμος για τόσες ευθύνες».

«Είμαι πιο ευτυχισμένος που ζω στην Ελλάδα, η ισότητα θα έπρεπε να είναι το μόνο παράσημο που θα έπρεπε να