Μιρέλλα Παπαοικονόμου: «Η σχέση μου με την τηλεόραση είναι καθαρά επαγγελματική. Είναι αστείο…»
Τηλεόραση

Μιρέλλα Παπαοικονόμου: «Η σχέση μου με την τηλεόραση είναι καθαρά επαγγελματική. Είναι αστείο…»

Μιρέλλα Παπαοικονόμου: «Η σχέση μου με την τηλεόραση είναι καθαρά επαγγελματική. Είναι αστείο…»

Η αποκλειστική συνέντευξη της Μιρέλλας Παπαοικονόμου στην Ελένη

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Ελένη για την καθημερινότητα της, την καριέρα και την αγάπη του κόσμου αλλά και για την οικογένεια της.

Αναφερόμενη στην καθημερινότητά της στα Κύθηρα όπου ζει τα τελευταία χρόνια, είπε:

«Η καθημερινότητα μου στα Κύθηρα είναι διαφορετική, όλα γίνονται πιο αργά και πιο άνετα. Η επαφή με τη φύση κάνει όλη τη διαφορά. Στην πόλη θέλω να επιστρέψω για αυτά που στερούμαι για θέατρο και τον κινηματογράφο.

Δεν μου πολύ αρέσει που γερνάω και η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να έχω συμφιλιωθεί με τον χρόνο.

Επίσης στην καθημερινότητά μου και  χορεύω και γελάω. Δεν μου αρέσει να κοιμάμαι, να κάθομαι σε έναν καναπέ και δεν μου αρέσει να βλέπω τηλεόραση. Η σχέση μου με την τηλεόραση είναι καθαρά επαγγελματική, είναι αστείο αυτό που λέω ενώ δουλεύω τόσα χρόνια για την τηλεόραση».

Για την καριέρα και την αγάπη του κόσμου, ανέφερε:

«Νιώθω χορτασμένη γενικά, δεν με ενδιαφέρει αν θα μου πάρουν συνέντευξη ή αν θα γράψουν για εμένα. Γιατί εγώ έχω πάρει την αγάπη του κόσμου, είμαι χορτασμένη και ευχαριστημένη από την καριέρα μου. Έχω δώσει τη ψυχή μου για αυτή τη δουλειά. Αναπολώ τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύαμε τότε. Ήταν πιο ευχάριστες, τώρα υπάρχει πίεση και ανταγωνισμός».

«Ο πρώην σύζυγός μου είναι ο καλύτερός μου φίλος, είναι εξαιρετικός πατέρας και με έχει στηρίξει σε όλα. Ταξιδεύουμε μαζί, έρχεται διακοπές στα Κύθηρα, τρώμε μαζί. Δεν μου λείπει η συντροφικότητα γιατί έχω φίλους και την αδελφή μου. Δεν θα ήθελα να ξαναπαντρευτώ αλλά μπορεί να έρθει κάτι κεραυνοβόλο και να ανατρέψει όλα τα ”ποτέ” μου. Ο ένας γιος μου είναι στην Αμερική και μιλάμε καθημερινά, γιατί θέλω να μιλάω με το εγγόνι μου, ο άλλος μου γιος είναι στην Ελλάδα».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Μιρέλλα Παπαοικονόμου: Πώς κέρδισε από τις ψηλές ηθοποιούς τον ρόλο της «Αναστασίας» η μικροκαμωμένη Αλικάκη;