Μίρκα Παπακωνσταντίνου για το Σόι: «Έχω θέμα με τις επαναλήψεις γιατί το “κόψανε”, ήταν λάθος»
Τηλεόραση

Μίρκα Παπακωνσταντίνου για το Σόι: «Έχω θέμα με τις επαναλήψεις γιατί το “κόψανε”, ήταν λάθος»

Μίρκα Παπακωνσταντίνου για το Σόι: «Έχω θέμα με τις επαναλήψεις γιατί το “κόψανε”, ήταν λάθος»

Η ηθοποιός μίλησε για τους ρόλους της στην τηλεόραση, το «Έκτο πάτωμα» αλλά και τις σχέσεις με τους άντρες

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ήταν καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για τη θεατρική παράσταση «Το έκτο πάτωμα» που πρωταγωνιστεί αλλά και τους ρόλους της στην τηλεόραση που άφησαν εποχή.

«Παρόλο που και στην τηλεόραση το έχω ρίξει στα δράματα και κάποια δεν τα είδε ο κόσμος και τα είδαμε μόνο εμείς. Είναι ωραίο που είχα την τύχη να είμαι κάτω από ωραία κείμενα» ανέφερε.

«Το Σόι το έχουν κάνει μουσικό διάλειμμα, μην μου ανοίγεις το στόμα τώρα!» είπε σηκώνοντας τη βεντάλια της η ηθοποιός όταν η Κατερίνα Καινούργιου της είπε ότι σκίζει στις επαναλήψεις.

«Έχω θέμα με τις επαναλήψεις γιατί το “κόψανε”, θα μπορούσε να συνεχίσει κανονικά. Νομίζω ότι ήταν λάθος, το έχω ξαναπεί. Την αγαπούσε ο κόσμος τη σειρά» απάντησε η ηθοποιός.

Αναφερόμενη δε στους ρόλους της που ξεχώρισε στην τηλεόραση είπε:

«Κάποιες σειρές όπως το Έλλη και Άννα είχε πολύ ωραίες σχέσεις, η Ελίζα και οι άλλοι. Μου αρέσουν οι λίγο πειραγμένες ηρωίδες. Στο Σόι η Αλεξάνδρα. Μου κάνει εντύπωση που αρέσει γιατί είναι μια κακιά. Το έχω ακούσει και από συναδέλφους ότι οι κακοί ρόλοι είναι γοητευτικοί».

Μιας και η παράσταση που πρωταγωνιστεί είναι μια σύμπραξη με τον Σταμάτη Κραουνάκης που είναι και φίλος της, κλήθηκε να σχολιάσει τη φωτογραφία του με Κασσελάκη και Τάιλερ.

«Επόμενο είναι όταν υπάρχει όλη αυτή η κρίση και η ένταση να αντιμετωπίζεται έτσι. Μου θυμίζει μία ταινία με τον Πίτερ Σέλερς, το “Να είσαι εκεί κύριε Τσανς”. Η ταινία σατίριζε την τρέλα της εποχής στην Αμερική και πώς η διαφήμιση διογκώνει ένα θέμα.

Μη λέμε ποιος φταίει, πιστωνόμαστε την επιτυχία και δεν χρεωνόμαστε την αποτυχία. Πρέπει να σχολιάζονται τα πάντα αλλά πάντα φτάνουμε στο άκρο και πάντα παραπονιόμαστε» ανέφερε.

Για το τέλος σχολίασε μια άλλη της συνέντευξη και όσα είχε πει για τους άντρες, ότι κάθε άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να δώσει μέχρις ενός σημείου.

«Δεν λέμε ότι “δίνω τόσα γιατί δεν παίρνω;”. Γιατί ο άλλος τόσα μπορεί να δώσει. Τότε δεν το αποδεχόμουν τώρα το αποδέχομαι γιατί έτσι είναι. Καμιά φορά δίνουμε βάρος περισσότερο στον άλλον ότι περιμένουμε να μας δώσει. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι» ανέφερε.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ: