Μητέρα Έμμας: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον της συνοδηγού. Κυκλοφορούσε με ύφος “με κουράσατε”»
Τηλεόραση

Μητέρα Έμμας: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον της συνοδηγού. Κυκλοφορούσε με ύφος “με κουράσατε”»

Μητέρα Έμμας: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον της συνοδηγού. Κυκλοφορούσε με ύφος “με κουράσατε”»

Η Κέλλυ Καμπάκη μίλησε στο Χαμογέλα και πάλι μετά την ανακοίνωση της ποινής για τον οδηγό που σκότωσε την κόρη της

Η μητέρα της άτυχης Έμμας που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη από ασυνείδητο οδηγό που την εγκατέλειψε μίλησε στο Χαμογέλα και πάλι λίγο μετά την καταδικαστική απόφαση για 16,5 χρόνια κάθειρξη στον οδηγό.

Η κυρία Κέλλυ Καμπάκη μίλησε για τη συνοδηγό η οποία απαλλάχθηκε από το δικαστήριο και όπως αποκάλυψε θα κινηθεί νομικά εναντίον της.

«Αυτές οι μαρτυρίες είναι για Όσκαρ. Φυσικά δεν έπεισαν, όσον αφορά τον οδηγό αλλά για τη συνοδηγό έχουν πείσει γιατί έχει απαλλαχτεί από κάθε κατηγορία. Υπάρχουν τόσα πολλά κενά και έχουν γίνει τόσα για να βγει αυτό το βούλευμα και εγώ προσωπικά δεν θα το αφήσω. Οφείλω να πω πως δεν έχει ζητήσει ένα συγγνώμη. Όλη της η στάση και το ύφος ήταν προκλητικό. Κυκλοφορούσε στο δικαστήριο με ύφος “με κουράσατε”.

Ο οδηγός είπε συγγνώμη για την εγκατάλειψη όχι για το τρακάρισμα γιατί λέει πως πετάχτηκε η Έμμα. Η συνοδηγός είπε πως δεν γνώριζε τον οδηγό. Μετά αντί να πάει να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα της να έρθει να την πάρει, αφού όπως είπε τον φοβόταν, πάει με έναν άγνωστο που φοβάται στο Σέιχ Σου και κάνει τρία τσιγάρα και μετά πάει με αυτόν τον άνθρωπο και διανυκτερεύει σε ξενοδοχείο;» είπε αρχικά.

«Με τους γονείς του οδηγού δεν έχω μιλήσει, δεν ξέρω πού είναι και δεν με νοιάζει. Ο δράστης ήταν παράνομος εδώ και 13 χρόνια στην Ελλάδα. Έχει φάκελο στην Τροχαία και έπρεπε κάθε μήνα να δίνει το παρόν στην Τροχαία.

Σε ό,τι αφορά την οικογένεια της συνοδηγού, όλη τους η στάση ήταν προκλητικότατη. Αυτοί οι άνθρωποι δεν νομίζω να έχουν καμία ενσυναίσθηση» είπε χαρακτηριστικά.