Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Δεν δίνω συχνά συνεντεύξεις. Υπάρχει αυτό που λέμε ο “άνθρωπος καρικατούρα”…»
Τηλεόραση

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Δεν δίνω συχνά συνεντεύξεις. Υπάρχει αυτό που λέμε ο “άνθρωπος καρικατούρα”…»

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Δεν δίνω συχνά συνεντεύξεις. Υπάρχει αυτό που λέμε ο “άνθρωπος καρικατούρα”…»

Αυτός είναι ο λόγος που δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις

Στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα βρέθηκε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης και αποκάλυψε γιατί αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις.

«Δεν δίνω συχνά συνεντεύξεις και θα είμαι πολύ ειλικρινής. Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να δώσεις μια συνέντευξη από το να πάρεις μια συνέντευξη. Επίσης, δεν δίνω συνεντεύξεις, γιατί δεν είμαι και αυτός ο τύπος, ο οποίος εκτιμώ πως ο κόσμος θέλει να ακούσει την άποψη μου. Αυτό το λέω γιατί γενικότερα οι άνθρωποι στην τηλεόραση έχουν μια πολύ συγκεκριμένη θεώρηση γύρω από τον εαυτό τους. Εγώ προτιμώ να υπηρετώ το αντικείμενο και όχι τον εαυτό μου».

«Δηλαδή υπάρχει αυτό που λέμε ο “άνθρωπος καρικατούρα”, όπως μου είχε πει ένας πολύ καλός δημοσιογράφος που δεν είναι τώρα εν ζωή. “Μην υπηρετήσεις κι εσύ την καρικατούρα, αυτό που βλέπω στην τηλεόραση, υπηρέτησε το αντικείμενο” μου είχε πει και επειδή εμένα το αντικείμενό μου είναι σοβαρό, προτιμώ να υπηρετώ το αντικείμενο στην τηλεόραση».

«Ο κόσμος μπορεί να θέλει να ξέρει πράγματα για μένα και δεν είμαι κρυψίνους, αλλά βάζω σε δεύτερη μοίρα τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη σε σχέση με τη δουλειά μου».

«Συγκινήθηκα, κόντεψα να κλάψω σε αυτή την εκπομπή»

«Είχα το πρωί μια συγκλονιστική, θεωρώ, εκπομπή για τον καρκίνο με τη Δώρα Τσαμπάζη που μίλησε για τον Ολυμπιονίκη και άντρα της που έχασε και ήταν ένας πραγματικός οδηγός. Ένας οδικός χάρτης για τους ανθρώπους που έρχονται αντιμέτωποι με αυτό το πρόβλημα, που πια πρέπει να το λέμε με το όνομα του».

«Από εκεί και μετά βλέπεις ότι αυτό που τελικά μένει στον τηλεθεατή είναι η πληροφορία και η ουσία. Τώρα, αν είπα εγώ κάτι ή αν συγκινήθηκα… Εντάξει συγκινήθηκα, κόντεψα να κλάψω σε αυτή την εκπομπή και υπάρχουν και άλλες εκπομπές που έχω συγκινηθεί και δυσκολεύομαι να μην κλάψω» ανέφερε μέσα σε όλα ο δημοσιογράφος του Mega.

Διαβάστε επίσης

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Επική φάρσα από το Πάμε Δανάη – Η σύζυγος τεχνικού που διέκοπτε συνεχώς το γύρισμα