Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Ο ειδυλλιακός του «έρωτας» (Φωτογραφίες)
Τηλεόραση

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Ο ειδυλλιακός του «έρωτας» (Φωτογραφίες)

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Ο ειδυλλιακός του «έρωτας» (Φωτογραφίες)

Οι φανς του θα «λιώσουν» με τα πιο τρυφερά ενσταντανέ

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεόρασης με αφορμή τον ρόλο του ως εισαγγελέας Μαρκέτος στη σειρά, Οι Παγιδευμένοι.

Οι τηλεθεατές θέλουν να μάθουν τις εξελίξεις της σειράς αφού έχει γίνει γνωστό ότι ως εισαγγελέας θα μαχαιρωθεί και για αυτό  θα κατηγορηθεί η γυναίκα του, Άννα Ροδίτη (Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ).

Ωστόσο, μέχρι να φτάσουμε στο εν λόγω επεισόδιο της «δολοφονίας», παρακολουθούμε το ζευγάρι να περνά δύσκολες οικογενειακές στιγμές. Κι αυτό, γιατί σύσσωμη η οικογένεια τόσο της Άννας όσο και του Δημήτρη έχουν εμπλακεί στη δολοφονία του Άκη. Μόνο που ο παππούς Γεράσιμος αποφάσισε να πάρει το βάρος πάνω του και να ισχυριστεί ότι αυτός τον σκότωσε όσο βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Η Λίνα που είναι η ηθική αυτουργός δεν μπορεί να συνέλθει, με τη μητέρα της Χρύσα να παίρνει τη μεγάλη απόφαση να τη στείλει στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Αγγλία. Μάλιστα, για να μαζέψει τα χρήματα που χρειάζονται για το πλαστό διαβατήριο πούλησε ένα από τα σπίτια που είναι στο όνομά της.

Η Άννα με τον Δημήτρη αποφάσισαν να φύγουν για λίγο από όλη αυτή την ταλαιπωρία και να περάσουν λίγες μέρες μόνοι τους μακριά από όλους και από όλα. Ο Δημήτρης την πήγε στη Λίμνη Δόξα, ένα αρκετά ειδυλλιακό τοπίο και θα περάσουν λίγες μέρες μαζί σαν ζευγάρι. Τι θα γίνει, όμως, όσο εκείνοι απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ θα προσφέρουν τα πιο όμορφα στιγμιότυπα για τους σίπερς του Twitter.

Δείτε τις φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια

Διαβάστε επίσης

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Η αμήχανη απάντησή του για το φλερτ – «Σταμάτα εσύ…»