Μιχάλης Ρακιντζής: «Μας άνοιξε η πόρτα εν πτήσει και βρεθήκαμε στο κενό!»
Τηλεόραση

Μιχάλης Ρακιντζής: «Μας άνοιξε η πόρτα εν πτήσει και βρεθήκαμε στο κενό!»

Μιχάλης Ρακιντζής: «Μας άνοιξε η πόρτα εν πτήσει και βρεθήκαμε στο κενό!»

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για κάτι που συνέβη ενώ πιλοτάριζε ελικόπτερο

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για τη μουσική, την Ελένη Μενεγάκη, τη Eurovision και για το πιλοτάρισμα.

Αναφερόμενος στα κομμάτια-επιτυχίες στην πορεία της καριέρας του, είπε:

«Το ”Μη μου μιλάς για καλοκαίρια” το είχα γράψει πριν καν ξεκινήσω να ασχολούμαι επαγγελματικά με το τραγούδι. Η αρχική του μορφή ήταν διαφορετική. Ολοκληρώθηκε μέσα σε ένα βράδυ, κράτησα μόνο τη μελωδία. Την ηλεκτρονική μουσική που έβαζα στα κομμάτια μου, το αντιμετώπιζαν λίγο ειρωνικά. Πολύ συνάδελφοι δεν το αποδέχονται ακόμα και τώρα. Το κομπιούτερ δεν είναι ένα κουμπί που το πατάς και σου φτιάχνει τραγούδια, αντικαθιστά το μαγνητόφωνο που είχαμε τότε».

Για την Ελένη Μενεγάκη και το βιντεοκλίπ ”Προκαλείς” όπου συμμετείχε, ανέφερε:

«Ήταν και είναι μια υπέροχη κοπέλα η Ελένη Μενεγάκη. Πολλά υποσχόμενη, είχε και έχει τόσο μεγάλη αξία και λάμψη που οτιδήποτε και να έκανε θα ξεχώριζε και θα έκανε μια μεγάλη καριέρα. Ο σκηνοθέτης ήθελε να κάνει το τραγούδι με ένα κλιπ εποχής, και αντίστοιχα ρούχα. Φαντάζομαι ότι ούτε στην Ελένη άρεσαν τα ρούχα αλλά ούτε και σε εμένα για τον εαυτό μου».

Αναφέρθηκε επίσης στη Eurovision.

«Δεν θα ξαναέγραφα τραγούδι για εμένα για τη Eurovision, σίγουρα όχι. Για κάποιον άλλον δεν ξέρω θα έπρεπε να μου κάνει το κλικ.

Στον Βασίλη Καρρά εύχομαι τα καλύτερα. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να περνούν μόνοι τους κάποιες δυσκολίες της ζωής και εγώ το ίδιο θα έκανα».

Για το πιλοτάρισμα, ανέφερε κάποιες άσχημες ”φάσεις”:

«Συνεχίζω να πιλοτάρω ελικόπτερο. Έχουν συμβεί μια δυο άσχημες φάσεις στον αέρα. Μας άνοιξε η πόρτα εν πτήσει και βρεθήκαμε στο κενό, παραλίγο να πέσουμε».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: