Μουσικό Kουτί: Πότε επιστρέφει; Νέα ώρα, νέα μέρα για την εκπομπή
Τηλεόραση

Μουσικό Kουτί: Πότε επιστρέφει; Νέα ώρα, νέα μέρα για την εκπομπή

Μουσικό Kουτί: Πότε επιστρέφει; Νέα ώρα, νέα μέρα για την εκπομπή

Όπως είχε δηλωθεί από καιρό

Επίσημα είναι πλέον τα πράγματα για το Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ που επιστρέφει το 2024 όπως είχε προαναγγελθεί από τους παρουσιαστές, Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη.

Η Ρένα Μόρφη ήδη από τον Μάιο είχε αποκαλύψει ότι η εκπομπή τελικά θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν χάρη στην αγάπη του κόσμου.

«Έχουμε δεθεί πάρα πολύ σαν ομάδα. Αυτό όλο βαθαίνει, η γνωριμία με την ελληνική μουσική. Του χρόνου θα κάνουμε 15 επεισόδια. Όσο το κάνουμε με αγάπη και όρεξη και δύναμη, υπάρχει νόημα. Ένας λόγος που θέλουμε να είναι λιγότερα τα επεισόδια είναι για να είναι σπέσιαλ. Η αγάπη του κόσμου ήταν αυτή που έδωσε την ώθηση σε όλους μας να συνεχίσουμε. Όντως ήταν να σταματήσουμε φέτος» ανέφερε.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, εκ των παρουσιαστών της εκπομπής Μουσικό Κουτί

Η Ρένα Μόρφη επί τω έργω στο Μουσικό Κουτί

Η μουσική εκπομπή της ΕΡΤ που αποθεώθηκε στα social media για τους εκλεκτούς καλεσμένους της, τα αφιερώματα και κυρίως τις μουσικές βραδιές που χάρισε στο κοινό της επιστρέφει νωρίς νωρίς όπως προανήγγειλε και επίσημα η δημόσια τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, θα κάνει πρεμιέρα σε νέα ώρα και νέα μέρα, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 21.00 αντί για τις Τετάρτες που προβαλλόταν την περασμένη σεζόν.