My Style Rocks: «Διαβάζω τα comments ότι δεν με καταλαβαίνουν και είμαι…»
Τηλεόραση

My Style Rocks: «Διαβάζω τα comments ότι δεν με καταλαβαίνουν και είμαι…»

My Style Rocks: «Διαβάζω τα comments ότι δεν με καταλαβαίνουν και είμαι…»

Η Αμάντα κάνει expose τη Χριστιάννα για τα fast fashion ρούχα και η Σοφία Χατζηπαντελή παίρνει θέση

Ένταση επικράτησε ανάμεσα στη Χριστιάννα και την Αμάντα στο My Style Rocks για την επιλογή της πρώτης να φορέσει fast fashion ρούχα.

Η Αμάντα ορμώμενη από παλαιότερη δήλωση της Χριστιάννας θεωρεί ότι οι πράξεις της με τα λόγια της δεν συνάδουν.

«Εμένα η εικόνα σου με μπερδεύει. Μου αρέσουν τα δερμάτινα στοιχεία που έχεις, δεν μου αρέσει η μπλούζα. Θα το προτιμούσα σε άλλο σύνολο να το έβαζες. Δεν μου αρέσει και η λάμψη στις μπότες σου και οι ασημί λεπτομέρειες στη ζώνη και την τσάντα.

Και επίσης εγώ έχω μάθει ότι δεν θες τα fast fashion ρούχα και αυτή τη στιγμή έχεις φέρει fast. Είναι σαν να μου λες ότι είσαι χορτοφάγος και μια φορά το εξάμηνο θα φας ένα πανσετάκι. Το έφαγες, το έβαλες! Έχεις κάνει ένα fast fashion look. Να προσέχεις το τι δηλώνεις», είπε με έντονο ύφος η Αμάντα.

Μεταξύ άλλων, έγινε λόγος το ότι δεν γίνονται κατανοητά όσα αναφέρει η Χριστιάννα, με την Σοφία Χατζηπαντελή να την υποστηρίζει στο θέμα γλώσσας.

«Όταν κάποιος λέει ότι είναι η δεύτερή σου γλώσσα, εμένα είναι η τρίτη μου γλώσσα. Ξέρω αγγλικά και γαλλικά, τα οποία έμαθα για τη μόδα.

Και εγώ διαβάζω τα comments που λένε ότι δεν με καταλαβαίνουν.

Εγώ σε καταλαβαίνω! Και εγώ δεν ψωνίζω fast fashion. Αλλά και να ψωνίζεις vintage ή ακριβά, το θέμα είναι πώς το χρησιμοποιείς.

Το να το αγοράζει και να τα πετάξεις…Για το σύνολο μου αρέσει αυτό που έκανες αλλά θα μπορούσες να κάνεις πράγματα για να το ανεβάσουν».

Διαβάστε επίσης

Σοφία Χατζηπαντελή: «Θα φύγω από το My Style Rocks; Πού να πάω;»