My Style Rocks: «Θα γίνω κατίνα και θα ασχολούμαι με τις βαθμολογίες»
Τηλεόραση

My Style Rocks: «Θα γίνω κατίνα και θα ασχολούμαι με τις βαθμολογίες»

My Style Rocks: «Θα γίνω κατίνα και θα ασχολούμαι με τις βαθμολογίες»

Ένταση ανάμεσα στη Χριστιάννα και τη Διονυσία για τις βαθμολογίες

Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στη Χριστιάννα και τη Διονυσία στο My Style Rocks και ο λόγος ήταν ο τρόπος που βαθμολογούν.

Η συζήτηση γύρισε στο προηγούμενο επεισόδιο με επίκεντρο την Απολλεών και οι εντάσεις δεν έλειψαν να ανέβουν.

«Θα προσπαθήσω να γίνω κατανοητή γιατί στο χθεσινό επεισόδιο νομίζω ότι δεν ήμουν. Είσαι πολύ όμορφη και αν νομίζεις ότι δεν θα σε ενοχλήσουν κάνεις λάθος.

Θα γυρίσουν και θα σε κοιτάξουν.

Αν ήταν άλλο το κόνσεπτ θα σου έβαζα άλλη βαθμολογία. Σε βρίσκω τέλεια!

Στο προηγούμενο επεισόδιο μου είχες πει ότι η φούστα που φορούσα ήταν κοντή. Τώρα αν σηκωθείς να πιάσεις ένα βιβλίο πού θα φτάσει;

Βάζω και σε σένα ένα! Χθες, λοιπόν, για να μην ξαναμιλήσω πια πολύ. Και χθες στην Απολλεών έβαλα ένα δεν μπορεί να πηγαίνει παντού με το στυλ της να της βάζουμε ένα.

Άκουσε με, θα το πω τελευταία φορά! Αποφάσισα να μιλάω στη γλώσσα σας. Αν μιλούσες ισπανικά, θα σου μιλούσα ισπανικά. Θα γίνω και εγώ κατίνα να ασχολούμαι με τις βαθμολογίες.

Εσύ φταις!».

«Γεωργία, καθόλου κακή εικόνα, ωραίες μπότες, ωραία ζακέτα. Και η τσάντα είναι μια χαρά, δεν μου αρέσουν τα σκουλαρίκια γιατί είναι αντίθετα με την εικόνα.

Δεν έχω κάτι να σου αλλάξω αλλά αν επιλέγεις να έρχεσαι έτσι χωρίς ουσιαστική ιδέα ή κάτι να εντυπωσιάσεις, να κάνεις τις καθημερινές σου δουλειές εδώ επειδή δεν έχεις τι άλλο να κάνεις.

Δεν θα είσαι προτεινόμενη αλλά ούτε νικήτρια. Αν θέλεις απλά να υπάρχεις, συνέχισε έτσι. Ο καθένας ορίζει στη ζωή του τη δική του πορεία».

Διαβάστε επίσης

My Style Rocks: Η Μαργαρίτα μπήκε επιθετικά και τα «άκουσε» – «Είσαι άσχετη, μη τα βάζεις μαζί μου»