My Style Rocks: Τις «ξεμπρόστιασε» ο Σκουλός! «Είναι ασέβεια, ντροπή!»
Τηλεόραση

My Style Rocks: Τις «ξεμπρόστιασε» ο Σκουλός! «Είναι ασέβεια, ντροπή!»

My Style Rocks: Τις «ξεμπρόστιασε» ο Σκουλός! «Είναι ασέβεια, ντροπή!»

Κανένας σεβασμός στους κριτές

Η Ειρήνη και η Χριστιάννα φαίνεται πώς μπήκαν στο στόχαστρο των κριτών του My Style Rocks αφού κατά τη διάρκεια της κριτικής τους στην Αναστασία, τα δύο κορίτσια αδιαφορούσαν πλήρως.

Μάλιστα, ζωγράφιζαν ακατάλληλα πράγματα στον πίνακα που έχουν και γελούσαν συνεχώς!

Ο Δημήτρης Σκουλός διέκοψε για λίγο τον Στέλιο Κουδουνάρη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να κάνει παρατήρηση στα κορίτσια.

«Γύρνα την καρδιά όπως είναι και μη σβήσεις! Κάτι έσβησε! Για γύρνα και εσύ και θέλουμε να δούμε τι έχεις γράψει. Μιλάμε και δεν δίνεις σημασία. Αντί να ακούσουν να μάθουν κάτι», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Κουδουνάρης τόνισε: «Την ώρα που συζητάμε με μια συμπαίκτριά της, για τον βαθμό της, για αυτό που έχει κάνει…Εμάς πάντως μας ενδιαφέρει που μιλάμε ένα τέταρτο για το look το δικό σου! Όταν μιλάμε με ένα κορίτσι, δεν μιλάμε μόνοι μας σε ένα δωμάτιο. Είμαστε όλοι μαζί εδώ! Όποιον ενδιαφέρει μπορεί να φύγει, η πόρτα είναι ανοιχτή».

Τα κορίτσια προσπάθησαν να δικαιολογηθούν και να ζητήσουν «συγγνώμη» αλλά ο Δημήτρης Σκουλός είχε γίνει έξω φρενών.

«Είναι μεγάλη ασέβεια! Αντί να ακούσετε κάτι, να ανοίξετε τα μάτια σας, μιλάτε, γράφετε. Η Ειρήνη είναι έτοιμη να χασκογελάσει πάλι. Ντροπή! Όχι μόνο σε εμάς που δεν σέβεστε αλλά και στο κορίτσι εδώ. Είναι ντροπή!».