Νανά Παλαιτσάκη: «Είδα και κάτι αχαρακτήριστο από κάποιους στο χώρο να λένε ότι…»
Τηλεόραση

Νανά Παλαιτσάκη: «Είδα και κάτι αχαρακτήριστο από κάποιους στο χώρο να λένε ότι…»

Νανά Παλαιτσάκη: «Είδα και κάτι αχαρακτήριστο από κάποιους στο χώρο να λένε ότι…»

Όσα είπε για την τοποθέτηση της Ελεονώρας Μελέτη

Με αφορμή την απόφαση το Mega Καλημέρα να ολοκληρωθεί νωρίτερα αλλά και την τοποθέτηση της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε η Νανά Παλαιτσάκη στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται.

«Τέλη Οκτωβρίου αρχίζει μια φημολογία ότι κοπούμε τα Χριστούγεννα. Δε δίνω σημασία. Άκουγα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και αυτό δε δημιουργεί σε κανέναν καλό κλίμα. Όμως η ανακοίνωση του κοψίματος με βρήκε τελείως απροετοίμαστη. Είχα φύγει από το κανάλι, με ειδοποίησαν να γυρίσω, μπήκα στο γραφείο και μας ανακοίνωσε ο διευθυντής προγράμματος ότι η εκπομπή μας, λόγω των ευρωεκλογών, επειδή θα έπρεπε να μικρύνει πάρα πολύ, θεώρησαν ότι καλύτερο θα είναι να ολοκληρωθεί την Μεγάλη Τετάρτη. Πάγωσα… Είδα και κάτι αχαρακτήριστο, από κάποιους στο χώρο να λένε “Μα εμείς σας τα λέγαμε ότι η εκπομπή θα κοπεί”. “Τι λέτε βρε παιδιά;”.

Η Ελεονώρα τοποθετήθηκε άψογα. Ξεκαθάρισε τα πράγματα. Το Mega είναι προτεραιότητα για την επόμενη σεζόν. Είμαι στο κανάλι το οποίο με τίμησε, με επέλεξε και θα περιμένω την πρόταση.

Έχω δουλέψει με τη Φαίη και την αγαπώ πάρα πολύ. Είπα σε εκείνη την τοποθέτηση πως ήθελα τη Φαίη να εξελιχθεί περισσότερο και να μην αφήσει το Γιώργο να προηγηθεί τόσο πολύ, γιατί φαινόταν σαν η Φαίη να έχει συρρικνωθεί δίπλα στο Γιώργο.

Όταν ήμασταν στο Alter, τότε το Mega, δεν υπήρχε περίπτωση να αποδεχτεί τη Φαίη όπως παρουσιαζόταν τότε στο Alter. Συγκυριακά λοιπόν γίνεται ο γάμος τους με το Γιώργο Λιάγκα και γίνονται το ζευγάρι στο οποίο το Mega τότε ήθελε να επενδύσει… Πρέπει οπωσδήποτε να δημιουργείται καβγάς στην τηλεόραση, νομίζοντας ότι ο καβγάς πάντα πουλάει. Καταναλώνουμε τηλεοπτικό αέρα για να λύσουμε τις δικές μας διαφωνίες. Αυτό για έμενα είναι δραματισμός».

Διαβάστε επίσης

Νανά Παλαιτσάκη: «Πάγωσα! Εμείς δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Από ‘κει και πέρα…»