Νάνσυ Νικολαΐδου: «Αυτό που περάσαμε με τον άντρα μου ήταν τεράστιο και θα μπορούσε να μας είχε διαλύσει»
Τηλεόραση

Νάνσυ Νικολαΐδου: «Αυτό που περάσαμε με τον άντρα μου ήταν τεράστιο και θα μπορούσε να μας είχε διαλύσει»

Νάνσυ Νικολαΐδου: «Αυτό που περάσαμε με τον άντρα μου ήταν τεράστιο και θα μπορούσε να μας είχε διαλύσει»

Η Νάνσυ Νικολαΐδου μίλησε στην εκπομπή Fay's time για τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Η Νάνσυ Νικολαΐδου μίλησε στην εκπομπή Fay’s time μεταξύ άλλων για την τηλεόραση, τα τηλεοπτικά πρόσωπα, την προσωπική της ζωή.

Η δημοσιογράφος συμμετέχει στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη και όπως είπε «είναι προσωπική μου κατάκτηση, είναι όπως το ονειρευτήκαμε, είναι η συνεργασία της καριέρας μου. Είπα θα το κάνω γιατί θα ανεβάσω τον προσωπικό μου πήχη. Δεν έχει υπάρξει ποτέ κάποια άβολη στιγμή μεταξύ μας. Είμαστε μια πάρα πολύ ωραία παρέα. Αν με ρώταγες, επαγγελματικά δεν θα ήθελα να αλλάξει τίποτα».

Αναφερόμενη στην τηλεόραση και τα τηλεοπτικά πρόσωπα, είπε:

«Δεν με ενοχλεί ο τίτλος ”πανελίστρια”. Μια δουλειά είναι το πάνελ. Οι πανελίστες είναι δημοσιογράφοι. Δεν έχω πρόβλημα με τις ταμπέλες αλλά με την ουσία. Η τηλεόραση δεν θα πάψει ποτέ να είναι αυτοαναφορική. Δεν είναι η χειρότερη περίοδος της τηλεόρασης γιατί υπάρχει το political correct. Τα δεδομένα αλλάζουν, υπάρχουν φορές που έχουμε πάει στο άλλο άκρο».

«Έγινε ένα τραγικό γεγονός στη ζωή μου και άλλαξε την κοσμοθεωρία μου» ανέφερε.

«Δεν με ενοχλεί κανένας να είναι πουθενά, εμένα με ενοχλεί ο μη σωστός επαγγελματίας, οι άνθρωποι που είναι “φυτευτοί”, γιατί έτσι».

«Για την εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου αναγνωρίζω στο κανάλι το γεγονός ότι πίστεψε και στήριξε την επιλογή του. Η Ναταλία Γερμανού είναι άλλο λεβελ, κάνει αυτή την εκπομπή με την δική της ταυτότητα, λέγοντας το σχόλιο που περιμένεις να ακούσεις. Η εκπομπή με την Ελένη Τσολάκη είναι μια πολύ φιλότιμη προσπάθεια».

«Έχω σταματήσει να κάνω τηλεοπτικό ρεπορτάζ» παραδέχτηκε.

Για την προσωπική της ζωή και την αλλαγή στη ζωή της, ανέφερε:

«Όταν περνάς δύσκολα πράγματα ή διαλύεται η σχέση ή δένει όλο. Αυτό που περάσαμε εμείς ήταν τεράστιο και θα μπορούσε να μας είχε διαλύσει. Εμείς αποφασίσαμε όμως να επενδύσουμε στο συναίσθημα».

«Επειδή χτυπήσανε κάτι καμπανάκια με ψυχοσωματικά αποφάσισα να πατήσω το κουμπί του restart γενικά και μόνιμα. Δεν είναι εύκολο αλλά αποφάσισα να ακούσω το καμπανάκι μου και όπου βγει. Δεν πήγα ούτε σε διατροφολόγο και γιατρό. Είπα θα το ξεκινήσω και θα δούμε πώς θα πάει.  Έτσι πέρασε αυτός ο χρόνος με κόπο, χρόνο και στέρηση».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Θα ήθελα να είμαι άντρας να πάω την Άννα Βίσση στα ουράνια!»