Νάντια Μπουλέ: «Πέρασα δύσκολα με τα φώτα της δημοσιότητας. Θυμάμαι…»
Τηλεόραση

Νάντια Μπουλέ: «Πέρασα δύσκολα με τα φώτα της δημοσιότητας. Θυμάμαι…»

Νάντια Μπουλέ: «Πέρασα δύσκολα με τα φώτα της δημοσιότητας. Θυμάμαι…»

Η Νάντια Μπουλέ κάθισε στον καναπέ της Φαίης Σκορδά

Η Νάντια Μπουλέ ήταν καλεσμένη στο Fay’s Time και μίλησε για την κόρη της Σεμέλη, για το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά, για τα χρόνια που δούλευε στην τηλεόραση και για το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού.

«Την κόρη μου την παίρνω μαζί μου παντού, γιατί μέχρι τώρα θήλαζα. Έκανα αποκλειστικό θηλασμό δύο χρόνια και τρεις μήνες, είμαστε δεμένες και σωματικά αλλά και ψυχολογικά δεν μπορούσα να είμαι μακριά της. Δεν είχα βάλει όριο θηλασμού, ήθελα να συνεχίσω να θηλάζω μέχρι τον ένα χρόνο, όταν πήγα να την κόψω δεν ήθελε καθόλου. Δεν υπήρχε λόγος να το πιέσω και το συνέχισα μέχρι που σταματήσαμε φυσικά».

«Της έχω δώσει το χρόνο της γι’ αυτό δεν έχω επιστρέψει στο θέατρο αυτά τα δυόμισι χρόνια. Δεν ήθελα να λείπω τα βράδια γιατί ένιωθα ότι με έχει ανάγκη συναισθηματικά. Ένιωθα ότι είναι πολύ βασική περίοδος».

Για τα χρόνια που δούλευε στην τηλεόραση και τα φώτα της δημοσιότητας, είπε:

«Εγώ πριν τη μικρή δούλευα ασταμάτητα. Στο εξωτερικό όταν με ρωτούν απαντώ ότι είμαι καλλιτέχνης. Όταν ήρθε η μικρή έπαθα κάτι και δεν ήθελα να χάνω ούτε ένα δευτερόλεπτο. Ήταν επιλογή μου να μην είμαι στην τηλεόραση.

Έχει αλλάξει πολύ η τηλεόραση, δύσκολα βλέπω θέση μέσα πλέον. Δεν μπορώ να μπω σε ένα καθημερινό αγώνα. Παλαιότερα πέρασα δύσκολα με τα φώτα της δημοσιότητας. Ήταν μια σκληρή εποχή. Θυμάμαι κάποια πρόσωπα που λέω ακόμα, ”όχι όχι δεν θέλω”. Πολλές φορές μπορούσες να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, προσπαθούσα μάταια».

«Δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού. Είναι θέμα αντοχών, νιώθω ήδη πλήρης και πολύ κουρασμένη με την μικρή».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: