Ναταλία Δραγούμη: «Έχω πάψει να θεωρώ φίλες μου κάποιες που νόμιζα ότι ήταν»
Τηλεόραση

Ναταλία Δραγούμη: «Έχω πάψει να θεωρώ φίλες μου κάποιες που νόμιζα ότι ήταν»

Ναταλία Δραγούμη: «Έχω πάψει να θεωρώ φίλες μου κάποιες που νόμιζα ότι ήταν»

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για την εμφάνισή της, το body shaming, τον ανταγωνισμό στην ηθοποιία, την κόρη της.

«Έχω αλλάξει τα μαλλιά μου για τους περισσότερους ρόλους, τώρα θέλω να έχω μακριά μαλλιά. Για αυτό συμμετέχω σε μια καμπάνια που είναι ενάντια στον ρατσισμό της εξωτερικής εμφάνιση.

Είναι επίτευγμα να μεγαλώνουμε και να νιώθουμε καλά. Ο λόγος που δεν λέμε την ηλικία μας στον αέρα είναι γιατί μπορεί να χάσεις κάποιο ρόλο. Αυτός είναι ο λόγος που και οι ηθοποιοί στο Hollywood δεν λένε ποτέ την ηλικία τους».

Για τον ανταγωνισμό και το επάγγελμα του ηθοποιού, είπε:

«Η μοναξιά του ηθοποιού υπάρχει γιατί το θέατρο είναι εθισμός. Δεν έχω βιώσει ανταγωνισμό από συναδέλφους. Έχω όμως πάψει να θεωρώ φίλες μου κάποιες που νόμιζα ότι ήταν…».

«Βρήκα γελοίο που όταν ήμουν μικρή στη σχολή, ένας σκηνοθέτης μου είχε πει ότι ήθελε να είμαι ερωτευμένη μαζί του και να τον σκέφτομαι τις νύχτες».

Επίσης αναφέρθηκε και στη κόρη της, τι είπε:

«Η κόρη μου σπουδάζει και κάνει και πρακτική στο να εργάζεται σαν μοντέλο γιατί ο κλάδος της είναι το Business Fashion».

«Η κόρη μου παλιά είχε γκουγκλάρει και είχε βρει στο διαδίκτυο γυμνές μου φωτογραφίες από την αρχή της καριέρας μου στην ηθοποιία. Παλαιότερα το γυμνό ακάλυπτο στήθος υπήρχε παντού στην ιδιωτική τηλεόραση».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: