Ναταλία Γερμανού: «Δεν πάω να ξεπλύνω κανέναν Αυτιά»
Τηλεόραση

Ναταλία Γερμανού: «Δεν πάω να ξεπλύνω κανέναν Αυτιά»

Ναταλία Γερμανού: «Δεν πάω να ξεπλύνω κανέναν Αυτιά»

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για την «κόντρα» ανάμεσα σε Αυτιά - Κασσελάκη

Το σχόλιο του Γιώργου Αυτιά απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη σχολίασε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται.

Ο Γιώργος Αυτιάς κατηγορήθηκε από τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για ομοφοβικά σχόλια, με τον πρώτο να διαχωρίζει τη θέση του.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι τον ενόχλησε η φράση “Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο”. Δεν είπε κάτι τέτοιο! Δεν πάω να ξεπλύνω κανέναν Αυτιά, παρακαλώ μην μου την πέσετε.

Ο Γιώργος Αυτιάς δεν είναι καν φίλος μου! Άλλο τι μέλλει γενέσθαι με υπονοούμενα σαφή, τι κάνουν τα αγοράκια μεταξύ τους στα αποδυτήρια. Αλλά από την άλλη τι μέλλει γενέσθαι; Τι εννοεί;

Οι λέξεις έχουν σημασία, έχουν βάρος! Αν ο Γιώργος Αυτιάς έλεγε ας δούμε τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο είναι άλλο.

Έτσι όπως το ακούω δεν σημαίνει τίποτα έτσι όπως το ακούω. Εκτός του ότι τον έπιασε αδιάβαστος, όπως λέει ο Δημήτρης, κάτι άλλο όχι.

Ο κ. Κασσελάκης είχε πολλές αφορμές και ξέσπασε τα νεύρα του στον Γιώργο Αυτιά! Διάβασε την γραπτή ανακοίνωση γιατί είδε τι έγινε στο διαδίκτυο, του την έπεσαν πολλοί.

Γενικά ασχολούνται με τον Κασσελάκη. Καλά κάνουν, το έχει κερδίσει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μεγάλη του κατάκτηση που ασχολούνται μαζί του.

Θα μπορούσαν να ασχοληθούν με τον νέο αέρα που έχει φέρει παρά με την προσωπική του ζωή».

Η απάντηση του Γιώργου Αυτιά στον Στέφανο Κασσελάκη

«Θέλω να πω κάτι για τις δηλώσεις του προέδρου του κόμματος της αντιπολίτευσης. Καταρχήν, το σχόλιό μου δεν ήταν σε καμία περίπτωση ομοφοβικό όπως επικαλείται ο κ. Κασσελάκης.

Μακριά από μένα κάθε τέτοιου είδους συσχέτιση καθώς δεν συνάδει με τις αρχές μου, τους κανόνες ζωής και τον σεβασμό προσωπικότητας κάθε ανθρώπου.

Δεν συνάδει με την πολύχρονη πορεία μου στα μέσα, δηλαδή να σέβεται τον άνθρωπο, την προσωπικότητά του και την διαφορετικότητά του.

Να σέβεται τους θεσμούς, όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά πρόσωπα, δικαστικά και θεσμικά όργανα της πολιτείας και των κομμάτων, μηδέ εξαιρουμένου του σημερινού προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

35 χρόνια υπηρετώ τον πολίτη σε όλες τις πτυχές των διεκδικήσεων τηρώντας πιστά τους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας.

Επαναλαμβάνω, μακριά από μένα, μακριά! Τέτοιες διατυπώσεις ή δήθεν υπονοούμενα που δεν συνάδουν με τις αρχές μου, την δεοντολογία μου, με τον απόλυτο σεβασμό της προσωπικότητας κάθε ατόμου.

Σεβασμός παντού και σε όλα, προς άρση κάθε παρεξήγησης!

Μια ζωή αγωνιζόμαστε για τον κόσμο, 35 χρόνια αυτή είναι η θέση μου και η δήλωσή μου».

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Αυτιάς για Κασσελάκη: «Μακριά από μένα τέτοιου είδους συσχέτιση»