Ναταλία Γερμανού για Λεωνίδα Κακούρη: «Πιέστηκε, ζορίστηκε…»
Τηλεόραση

Ναταλία Γερμανού για Λεωνίδα Κακούρη: «Πιέστηκε, ζορίστηκε…»

Ναταλία Γερμανού για Λεωνίδα Κακούρη: «Πιέστηκε, ζορίστηκε…»

Όσα έμαθε η παρουσιάστρια από τον δικηγόρο του ηθοποιού

Μέρος της συνομιλίας της με τον δικηγόρο του Λεωνίδα Κακούρη, αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού στον «αέρα» της εκπομπής της, «Καλύτερα δε γίνεται», μετά την απόφαση του ηθοποιού να αποχωρήσει από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ».

Η παρουσιάστρια, τόνισε ότι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου, ο ηθοποιός πιέστηκε πολύ και γι αυτό αποφάσισε να αποχωρήσει.

«Επικοινώνησα με τον Δημοσθένη Πέππα, ο οποίος είναι και προσωπικός μου φίλος και δικηγόρος και φίλος του Λεωνίδα Κακούρη,  μιλήσαμε για αρκετή ώρα στο τηλέφωνο και κάποια από αυτά μπορώ να τα μεταφέρω», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού και συνέχισε:

«Ο λόγος είναι απλός και ανθρώπινος. Επειδή λίγο στα ΜΜΕ έχουμε μια τάση κανιβαλισμού, όχι όλοι μας, μου είπε ο Δήμος ότι υπάρχουν τηλεοπτικά συνεργεία έξω από το σπίτι του αυτή τη στιγμή. Ένας σπίτι όπου υπάρχουν σύζυγος και παιδιά και το βρήκα ακραίο και απάνθρωπο. Για αυτόν τον λόγο ο Λεωνίδας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου του για να σταματήσει όλο αυτό το κυνηγητό. Είναι ζορισμένος ψυχολογικά, δεν έχει συμβεί κάτι, κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας, να έχει συμβεί κάτι, πλακώθηκαν, σκοτώθηκαν ή οτιδήποτε άλλο. Πιέστηκε, ζορίστηκε, αυτό έχει συμβεί σε όλους και χρειάζεται λίγο χρόνο να ηρεμήσει και να βρει τον εαυτό του».

«Θα χρειαστεί και λίγες μέρες από τα γυρίσματά του πιθανότατα. Υπερκόπωση νομίζω ήταν… Αυτό που μου είπε ο Δήμος, είναι ότι η υπερκόπωση καμιά φορά είναι σωματική, πολλές φορές όμως μπορεί να είναι και ψυχική και αυτό μπορεί να είναι πιο σοβαρό, όταν ζορίζεται η ψυχή μας. Όταν ζοριστεί η ψυχή μας, θέλει χαλαρούς ρυθμούς, ηρεμία και τους ανθρώπους μας δίπλα μας», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα

Λεωνίδας Κακούρης: Τα πρώτα του λόγια μετά την αποχώρηση από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ»