Ναταλία Γερμανού: «Ο Γιώργος Νταλάρας απευθυνόταν στο σύστημα. Δεν είναι influencer του TikTok»
Τηλεόραση

Ναταλία Γερμανού: «Ο Γιώργος Νταλάρας απευθυνόταν στο σύστημα. Δεν είναι influencer του TikTok»

Ναταλία Γερμανού: «Ο Γιώργος Νταλάρας απευθυνόταν στο σύστημα. Δεν είναι influencer του TikTok»

Όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής

Το μήλον της έριδος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Νταλάρας ιδίως μετά την επίθεση που έκανε στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών, με τη Ναταλία Γερμανού να τοποθετείται.

Η παρουσιάστρια θέλησε να αναφέρει ότι ο Γιώργος Νταλάρας απευθυνόταν στο σύστημα της δημοσιογραφίας γενικότερα και όχι στους συγκεκριμένους δημοσιογράφους.

Κάτι τέτοιο πυροδότησε την ένταση ανάμεσα σε εκείνη και τον Δημήτρη Πανόπουλο, ο οποίος είχε διαφορετική άποψη μιας και ο ίδιος έχει διατελέσει ρεπόρτερ στα πρώτα του βήματα.

Δημήτρης Πανόπουλος: «Επειδή έχω βρεθεί στον δρόμο είναι λίγο άσχημο όταν κάνεις μια δουλειά και να ακούσεις τέτοια άποψη. Είναι σαν να μιλήσεις με τον Γιώργο Νταλάρα που είναι σπουδαίος άνθρωπος ότι η γενιά του κατέστρεψε την Ελλάδα. Το ίδιο πράγμα είναι».

Ναταλία Γερμανού: «Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Επειδή παρακολούθησα όλο το απόσπασμα που ανέβηκε, γιατί ήταν 15 λεπτά. Έχω την εντύπωση και αυτή είναι προσωπική μου άποψη, αυτό το tough love, ο στόχος του δεν ήταν τα παιδιά των 200 ευρώ όπως τα χαρακτήρισαν. Δεν είναι οι εργαζόμενοι! Κατακεραύνωσε ένα ολόκληρο σύστημα της σημερινής τηλεοπτικής ψυχαγωγίας και το πώς πάμε να καταντήσουμε την τηλεόραση. Θα έπρεπε να προάγει την ψυχή και κάνει λίγο πιο γκοσιποκιτρινόκουτσομποκάτι. Ήθελες να πει “Θέλω να πω στους καναλάρχες σας…”».

Δ.Π: «Μα απευθύνθηκε στα παιδιά αυτά, στους πατεράδες τους, στα θέματα αρχών».

Ν.Γ: «Καταλαβαίνω πως το λες. Αλλά θες να πει “Αγαπητέ κύριε Μαρινάκη, Αλαφούζου, Κυριακού θα έπρεπε να ντρέπεστε για την τηλεόραση που κάνετε;”. Ο Γιώργος Νταλάρας απευθύνθηκε στο σύστημα. Είπε “είστε κοτοπουλάκια”. Εξίσου “κοτοπουλάκι” νιώθω και εγώ του συστήματος που έχουμε κάνει την ψυχαγωγία σήμερα. Τι θα πει; Εξαιρείται ο Σπύρος Κεραμίδας επειδή είσαι σε σοβαρή εκπομπή και οι υπόλοιποι όχι; Τόσα χρόνια ο Γιώργος Νταλάρας είναι στο προσκήνιο. Δεν θυμάμαι να του χτύπησαν την πόρτα να μιλήσει για το έργο του ή για μια συναυλία του. Ή έστω τη μέρα που βγήκε από την εκπομπή του Μπογιόπουλου. Να πουν “Πείτε μου για τον Τσιτσάνη, τι κάνετε αυτή την εποχή και μετά αν θέλετε να μας πείτε για τις δηλώσεις”. Είπαν κάποιοι “μπορούσε να τους πει φύγετε δεν θέλω να μιλήσω”. Μετά δεν θα λέγατε τι σνομπ; Μας έκανε φτου και έφυγε! Για μένα ο Γιώργος Νταλάρας αξίζει περισσότερο σεβασμό από κάποιον Μη Νταλάρα που έχει βγάλει δύο δίσκους. Σε όλους οφείλουμε σεβασμό αλλά δεν μπορούμε να απευθυνθούμε οι δημοσιογράφοι σε όλους με τον ίδιον τρόπο. Δεν είναι influencer του TikTok».