Νατάσα Ασίκη: «Όταν έπαιζα σε παράσταση του Κουν ήμουν άρρωστη και κατουρήθηκα στην σκηνή»
Τηλεόραση

Νατάσα Ασίκη: «Όταν έπαιζα σε παράσταση του Κουν ήμουν άρρωστη και κατουρήθηκα στην σκηνή»

Νατάσα Ασίκη: «Όταν έπαιζα σε παράσταση του Κουν ήμουν άρρωστη και κατουρήθηκα στην σκηνή»

Όσα αποκάλυψε για τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα

Στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, παραχώρησε συνέντευξη η Νατάσα Ασίκη και θυμάμαι την πρώτη της επαφή με το θέατρο, ένα «ντροπιαστικό» περιστατικό σε παράσταση αλλά και μια διαφήμιση που θα θυμάται μέχρι και σήμερα.

«Ήταν η μαμά μας ταξιθέτρια στο Εθνικό Θέατρο και κάποια στιγμή η Συνοδινού ήθελε δύο παιδάκια και πήρε εμένα και την αδελφή μου. Κάποια στιγμή το εξαντλήσαμε ως παιδάκια και είπαμε να το κάνουμε επάγγελμα και οι δύο. Το έπαιρνα πολύ σοβαρά. Η αδελφή μου μού θυμίζει ότι σε παράσταση του Κουν που ήμουν από την αρχή μέχρι το τέλος στην σκηνή, ήμουν άρρωστη και κατουρήθηκα στην σκηνή.

Το “κυρία κυρία” όταν μιλάμε με την Άννα Παναγιωτοπούλου το θυμόμαστε ακόμα. Εκείνο που ήταν σοκαριστικό ήταν ότι όταν τελειώνουμε τον πρώτο κύκλο της Σουσού είπα “Τι ωραία κόβω τα μαλλιά μου”. Είχαμε γυρίσει το τελευταίο επεισόδιο που ήμουν με κοτσίδια και όταν το συνειδητοποιώ μου κόπηκαν τα πόδια. Και η κοπέλα που μας έφτιαχνε τα μαλλιά μου έβαζε σιγά σιγά για να γίνουν κοτσίδια.

Είχαμε κάνει τη διαφήμιση που ήταν η πρώτη μορφή ομογενοποιημένου γάλακτος που άνοιγε με περίεργο τρόπο, τον καταφέραμε! Όποτε βλέπω στα Φιλαράκια τον Joe και κάνει αντίστοιχη διαφήμιση, νιώθω περήφανη που το είχα καταφέρει.

Κεραυνοβόλος ήταν ο έρωτας με τον σύζυγό μου με τη διαφορά που τον είχα δει ως μαθήτρια και υπήρχε θαυμασμός. Όταν σε σκηνοθετεί ένας άνθρωπος που θαυμάζεις ο ερωτισμός υπάρχει. Ο άντρας μου τότε δεν ήταν τόσο χούλιγκαν, το έπαιζε πιο κουλτουριάρης σε σχέση με την ΑΕΚ».

Διαβάστε επίσης

Νατάσα Ασίκη για Αντωνίου: «Υπάρχει κοντρίτσα μέχρι να τον “σκοτώσω” και να μας γράψουν οι εφημερίδες»