Νατάσα Θεοδωρίδου: «Κανείς δεν μπήκε εμπόδιο στην καριέρα μου»
Τηλεόραση

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Κανείς δεν μπήκε εμπόδιο στην καριέρα μου»

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Κανείς δεν μπήκε εμπόδιο στην καριέρα μου»

Όσα εξομολογήθηκε στον Κώστα Τσουρό και η συγκίνηση on air

Στην εκπομπή του καλού της φίλου, Κώστα Τσουρού, και το Ακόμα δεν είδες τίποτα! βρέθηκε καλεσμένη η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τους συνεργάτες της, τις παλαιότερες συνεργασίες της αλλά και την οικογένειά της, για την οποία συγκινήθηκε.

«Είμαι πανέτοιμη. Βγαίνω και τραγουδάω με πολλή χαρά. Αυτό το έναυσμα μου το έδωσαν οι καλοκαιρινές συναυλίες και αμέσως μετά το «Παλλάς». Το μήνυμα ήταν έντονο ότι κάτι αλλάζει στην κοινωνία, για μένα η Τέχνη πρέπει να έχει τα μάτια της ανοιχτά και να οσμίζεται τις αλλαγές της κοινωνίας. Όλα αυτά τα χρόνια την καριέρα μου την έφτιαξα από τα νυχτερινά μαγαζιά και είπα να κάνω αυτό που έκανα στις συναυλίες και στο Παλλάς, με έναν τρόπο είπα να δέσω αυτούς τους δύο κόσμους.

Είναι νέοι καλλιτέχνες. Τα φώτα, η δημοσιότητα, η επιτυχία σε ζαλίζουν, αλλά τα παιδιά αυτά είναι όλα τους καλά μεγαλωμένα.

Το ότι είμαι δοτική σε εμένα δεν μετράει, αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Όπως εσύ ξέρεις να κάνεις τη δουλειά σου, εγώ με αυτό τον τρόπο μπορώ να την κάνω, γιατί πιστεύω σε αυτό το μοντέλο. Πιστεύω πρέπει να ρίχνουμε φως σε όσους είναι κοντά μας, γιατί όλο αυτό το βλέπω σαν ένα έργο, σαν μία ταινία.

Δεν έχω κανένα παράπονο. Στο βαθμό που μπορώ να προσφέρω κάτι, κανείς δεν μπήκε εμπόδιο. Μπορεί να ήμουν καλή συνεργάτης, δεν βιαζόμουν, δεν έδειχνα ότι μου δίνει ένα, αλλά θέλω δύο. Μου δίνεις ένα, θα το πάρω και θα προσπαθήσω να το κάνω να φανεί 10.

Έκανα υπομονή, βεβαίως, αλλά μόνο σε καλό μου βγήκε. Από το δικό σου λάθος μπορεί κάποιοι άνθρωποι να μην έχουν να πάνε χρήματα στην οικογένειά τους. Όλοι αυτοί, εάν εσύ φρικάρεις και ξυπνήσεις μία μέρα και πεις πάω σπίτι μου, κοίτα πόσοι άνθρωποι θα κλείσουν την πόρτα και θα πουν “πως θα ζήσουμε;”.

Όταν ξεκίνησα από τη Θεσσαλονίκη ήμουν 17 ετών. Δεν είχα καμία σχέση, μα καμία, με αυτό που λέμε τραγούδι, νυχτερινή δουλειά και δεν φανταζόμουν όλα αυτά τα καλά που μου ήρθαν στη ζωή».

«Σαν τον έρωτα δεν έχει. Επειδή έχω κορίτσια, δεν έχει μπει άντρας στο σπίτι ποτέ. Παρόλο που έφυγαν τα κορίτσια μου για σπουδές, ακόμα δεν μπαίνει. Να αλλάξει παρακαλώ! Δίνομαι στον έρωτα ψυχή και σώμα. Στον έρωτα εάν δεν δοθείς, τότε κάνουμε μισή δουλειά».

Διαβάστε επίσης

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Είναι χειριστικός, συμπεριφέρεται περίεργα και πατριαρχικά»