Nathan Thomas: «Μου ζήτησαν να κρατάω λόγια. Περίμενα στην αίθουσα και μπήκε μέσα ο Ίθαν Χοκ»
Τηλεόραση

Nathan Thomas: «Μου ζήτησαν να κρατάω λόγια. Περίμενα στην αίθουσα και μπήκε μέσα ο Ίθαν Χοκ»

Nathan Thomas: «Μου ζήτησαν να κρατάω λόγια. Περίμενα στην αίθουσα και μπήκε μέσα ο Ίθαν Χοκ»

Τι είπε για τη ζωή του, τη σύντροφό του και την κόρη τους

Για την ζωή του, τη συνεργασία του με τον Ίθαν Χοκ, τη Θεολογία που έχει σπουδάσει, αλλά και τα ταξίδια, μίλησε ο Nathan Thomas στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται.

«Γεννήθηκα στην Αγγλία, η μητέρα μου είναι Ελληνίδα», είπε για την καταγωγή του ο ηθοποιός και ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τον Ίθαν Χοκ.

«Είχαμε συνεργαστεί στο Before Midnight, ήμουν πίσω από τις κάμερες τότε. Έψαχναν κάποιον να διαβάζει τα λόγια. Τα γυρίσματα είχαν γίνει εδώ, στο Κόστα Ναβαρίνο.

Πολύ καλός άνθρωπος. Σε εκείνη τη φάση εγώ είχα τελειώσει μια ταινία και ήταν και η κρίση, οπότε ήταν δύσκολα. Έψαχνα δουλειά και έσκασε ένα τηλέφωνο και με ρώτησαν αν ξέρω καλά αγγλικά για να κρατάω τα λόγια. Πίστευα ότι θα ήταν Έλληνες ηθοποιοί. Περίμενα στην αίθουσα και μπήκε μέσα ο Ίθαν Χοκ».

Για το ότι έχει τελειώσει θεολογία, εξήγησ: «Η μητέρα μου, η γιαγιά μου και ο παππούς μου είναι πιστοί. Αλλά ήταν μια προσωπική αναζήτηση. Ήταν στην περίοδο της κρίσης, έκει έφυγα για το εξωτερικό. Με είχε πιάσει υπαρξιακή κρίση, είχα πολλά βαθιά ερωτήματα. Μου απαντήθηκαν. Έκανα και προσωπική έρευνα 3 χρόνια, τα έβαλα στη ζυγαριά και το βρήκα. Είναι ανάγκη των ανθρώπων να πιστεύουν σε κάτι ανώτερο και ψυχικά πολύ. Είναι το καλό και το κακό. Πρέπει να έχεις μια ιδέα τι είναι καλό. Ήταν προσωπική μου αναζήτηση».

Για την προσωπική του ζωή με την 4 μηνών κόρη του: «Έχω αφοσιωθεί εκεί. Δεν ξέρω αν θα μείνουμε στην Ελλάδα, υπάρχει προοπτική να δουλέψω στο εξωτερικό. Αν δεν είχα γνωρίσει τη γυναίκα μου δεν θα ταξίδευα τόσο. Γνωριστήκαμε μέσω ενός κοινού φίλου, ενώ εγώ μόλις είχα μετακομίσει στην Αγγλία και ούτε πιστεύαμε ότι θα είμαστε μαζί τότε. Είμαστε μαζί 11 χρόνια. Στα γενέθλιά μου τότε μου είχε κάνει δώρο ταξίδι και από εκεί είχαμε βάλει στόχο να πηγαίνουμε. Στην Ταϊλάνδη μείναμε 6 μήνες, όμως στόχος ήταν τα 2 χρόνια. Αλλά ήρθε το μωρό, οπότε γυρίσμα για βοήθεια και υποστήριξη».

Διαβάστε ακόμα

Ναταλία Γερμανού για Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν μπορούμε να της λέμε “γιατί δεν λες ποιος είναι;”»