Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι 94 Κροάτες – Οι αρχές αναζητούν άλλους 50
Τηλεόραση

Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι 94 Κροάτες – Οι αρχές αναζητούν άλλους 50

Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι 94 Κροάτες – Οι αρχές αναζητούν άλλους 50

Εξονυχιστικοί έλεγχοι σε σύνορα και Αττική

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι 94 Κροάτες χούλιγκανς το πρωί της Τετάρτης (9/8) για την άφιξή τους στη χώρα και την εμπλοκή τους στα επεισόδια και τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη.

Οι αρχές συνεχίζουν κανονικά την έρευνά τους αφού αναζητούν άλλους 50 που είχαν βρεθεί στο σημείο.

Οι έλεγχοι γίνονται εξονυχιστικά τόσο στα σύνορα όσο και στην Αττική αφού πληροφορίες θέλουν τους Κροάτες να έχουν μείνει σε σπίτια διάσπαρτα γύρω από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Στο μεταξύ, άλλους πέντε Κροάτες χούλιγκανς για τους οποίους προέκυψε ότι συμμετείχαν στην δολοφονική επίθεση το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια, εντόπισαν κατά τη διάρκεια της νύχτας λιμενικοί και αστυνομικοί στη Θεσπρωτία.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ οι πέντε Κροάτες εντοπίστηκαν από λιμενικούς στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, ενώ ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στο πλοίο με προορισμό την Ιταλία. Αρχικά οι πέντε Κροάτες προσήχθησαν στο κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσπρωτίας με την έρευνα να δείχνει ότι συμμετείχαν στην φονική επιδρομή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ με θύμα τον άτυχο 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ.

H ανακοίνωση του Λιμενικού

Στη σύλληψη πέντε (05) αλλοδαπών, υπηκοότητας Κροατίας, ηλικίας 25, 41,29, 25 και 31 ετών, προέβησαν βραδινές ώρες χθες στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντός του επιβατικού λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο με προορισμό το λιμάνι Μπάρι Ιταλίας διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν επαρκώς τον λόγο και την διάρκεια παραμονής τους στη χώρα και επιπλέον δήλωσαν πως έκαναν διακοπές στην Ελλάδα και επιστρέφουν στη χώρα τους χωρίς να κατέχουν αποσκευές.