Νεφέλη Κουρή: «Πέρασα μία περίοδο έντονης ζήλιας. Ήταν όμορφη, με ξανθά μαλλιά, αφράτη και εγώ σαν τον Μόγλη»
Τηλεόραση

Νεφέλη Κουρή: «Πέρασα μία περίοδο έντονης ζήλιας. Ήταν όμορφη, με ξανθά μαλλιά, αφράτη και εγώ σαν τον Μόγλη»

Νεφέλη Κουρή: «Πέρασα μία περίοδο έντονης ζήλιας. Ήταν όμορφη, με ξανθά μαλλιά, αφράτη και εγώ σαν τον Μόγλη»

Η μητρότητα και η γνωριμία με τον σύζυγό της

Τη Νεφέλη Κουρή φιλοξένησε η Τζένη Θεωνά στην εκπομπή Μαμά-δες με την ηθοποιό να μιλά για την κόρη της, Ηδύλη, καθώς και για την εγκυμοσύνη της, που προέκυψε πολύ νωρίς στη σχέση με τον σύντροφο της, αλλά και τις τρεις αδερφές της.

Η τηλεοπτική Αλεξία από τη σειρά της ΕΡΤ «Ηλέκτρα» είναι παντρεμένη από το 2017 με τον αρκετά γνωστό φωτογράφο, Γιώργο Καπλανίδη και έχουν αποκτήσει μαζί και μία κόρη.

«Το Ηδύλη είναι αρχαίο, βγαίνει από το “ηδύς” που σημαίνει “γλυκός”. Συχνά με περνάνε για αδερφή της κόρης μου.  Και της λέω “αδερφούλα τι κάνεις;” και χαίρεται».

«Είναι καλό παιδάκι, θέλει αυτό που θέλει, δεν έχεις περιθώριο να της το αρνηθείς, δεν μπορώ να της χαλάσω εύκολα χατίρι» εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

«Η Ηδύλη ήρθε πολύ νωρίς, στους τέσσερις μήνες. Δεν είχαμε μείνει μαζί πολύ διάστημα, Στα αρνητικά είναι ότι δεν προλάβαμε να περάσουμε αρκετό χρόνο, να ταξιδέψουμε, να γνωριστούμε αλλά έγινε με το παιδί. Δεν τρόμαξα, ένιωθα πλήρης, δεν είχα απωθημένα, να πω ότι μου σταμάτησε κάτι και με εγκλώβισε μέσα σε αυτό».

«Με κέρδισε ότι ήταν πάρα πολύ ευγενικός»

Πώς γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της;

«Γνωριστήκαμε στην πρώτη φωτογράφιση που έκανα το 2013. Με κέρδισε σε εκείνον ότι ήταν πάρα πολύ ευγενικός, γλυκός και ήρεμος. Αυτός χάρηκε πιο πολύ από εμένα. Η εγκυμοσύνη ήταν πολύ καλή. Εγώ ήμουν σε μία παράσταση, μόλις είχαμε ξεκινήσει πρόβες».

«Πέρασα μία περίοδο έντονης ζήλιας…»

Με τις αδερφές της έχει πολύ στενή σχέση αν και όταν ήταν μικρή ζήλευε πολύ τη μία από αυτές. Γιατί;

«Πέρασα με τη μικρή μου αδερφή μία περίοδο έντονης ζήλιας. Ξαφνικά ενώ ήμουν το μικρότερο παιδί ξαφνικά γεννήθηκε η αδερφή μου που ήταν πολύ όμορφη, με ξανθά μαλλιά, μπούκλες, αφράτη,  εγώ ήμουν σαν τον Μόγλη. Η αντίθεση ήταν μεγάλη, έπεφταν όλοι πάνω της. Μεγάλη ζήλια, το θυμάμαι. Κράτησε σε όλο το δημοτικό από το γυμνάσιο και μετά εντάξει».

Διαβάστε επίσης

Νεφέλη Κουρή: «Στο σχολείο της κόρης μου με περνούν είτε για αδελφή της είτε για baby sitter»