Νένα Μεντή για το πρόβλημα υγείας του άντρα της: «Ακόμη κι αν δεν είχα να φάω, δεν θα δούλευα»
Τηλεόραση

Νένα Μεντή για το πρόβλημα υγείας του άντρα της: «Ακόμη κι αν δεν είχα να φάω, δεν θα δούλευα»

Νένα Μεντή για το πρόβλημα υγείας του άντρα της: «Ακόμη κι αν δεν είχα να φάω, δεν θα δούλευα»

Τα άφησε όλα και βρίσκεται στο πλευρό του

Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» ήταν η Νένα Μεντή και μέσα σε όλα μίλησε για τον σύντροφό της και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως τα παράτησε όλα για να βρεθεί κοντά του και δεν το μετανιώνει γιατί πολύ απλά «οι άνθρωποι δεν ξαναγίνονται».

«Είχα θέμα σοβαρό, που πάει καλά, δύσκολα, ακόμα δεν έχουμε τελειώσει απολύτως. Έφυγα από την παράσταση και από το “Βραχιόλι της Φωτιάς” γι΄αυτό το θέμα».

«Η προτεραιότητα είναι ο άνθρωπος. Ακόμη κι αν δεν είχα να φάω, δεν θα δούλευα. Για τον άνδρα μου δεν θα άφηνα τη δουλειά; Δεν ξαναγίνονται οι άνθρωποι, σταμάτησα τη δουλειά».

«Δεν είναι όμως όλα μέσα στο πρόγραμμα. Υπάρχουν προτεραιότητες και προτεραιότητα είναι ο άνθρωπος. Ακόμα και αν δεν είχα να φάω, που είχα ευτυχώς, δεν θα δούλευα. Δεν υπήρχε περίπτωση. Για τον άντρα μου; Δεν υπήρχε περίπτωση, και για άλλους πέντε – έξι ανθρώπους που είναι πολύ δικοί μου. Δεν ξαναγίνεται αυτό, οι άνθρωποι δεν ξαναγίνονται. Κι αυτό το ξέρω γιατί έχω χάσει τον πρώτο μου άντρα πολύ νεαρό».

«Ταλαιπωρούμαστε πολύ καιρό. Από την μεταμόσχευση είναι 17 μήνες. .Είναι πολύ καλύτερα ευτυχώς τα πράγματα. Ήμασταν στο Ρίο γιατί εκεί έστειλαν από την Αθήνα, από το αιματολογικό του Γεννηματάς που τον παρακολουθούσαν πριν εξελιχθεί στο σοβαρό, την λευχαιμία δηλαδή. Έστειλαν τον Σταύρο στο Ρίο που θα έβρισκε και πιο εύκολα μόσχευμα, βρήκαμε δότη σε είκοσι μέρες, καθώς και πολύ καλούς γιατρούς. Θέλω να πω κάτι που είναι πολύ σπουδαίο για μένα, το χρωστώ ιδιαίτερα σε δυο νοσοκόμες, ότι δίνουν – και έχει χάσει δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τη σημασία του – τα πάντα και κρατάνε με τα δόντια ένα σύστημα υγείας που καταρρέει. Ας μου πούνε ότι θέλουν, το έζησα, γιατί έχω μπει σε δέκα νοσοκομεία όλον αυτόν τον καιρό γιατί νοσηλεύτηκε και αλλού πέρα από το Ρίο» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η Νένα Μεντή στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Σε άλλο σημείο μίλησε για τη γνωριμία τους, τη διαφορά ηλικίας τους και το κατά πόσο είχε ενδοιασμούς πριν αφεθεί στον έρωτα;

«Όταν γνώρισα τον άντρα μου ήταν τεκνό, ήταν 23 και εγώ 32 ήδη παντρεμένη, χήρα, έπαιζα χρόνια στο θέατρο. Αυτό επομένως σημαίνει ότι ήταν σπουδαίος άνθρωπος. Μικρός αλλά γεμάτος. Καθόλου δεν αντιστάθηκα στην αρχή της γνωριμίας μας. Ενέδωσα αμέσως. Με είδε εμένα αρπακτικό, εκείνος ήταν πιο μετρημένος, πιο μυαλωμένος» επεσήμανε.

Διαβάστε επίσης

Νένα Μεντή: Αποχώρησε από παράσταση του Εθνικού Θεάτρου για οικογενειακούς λόγους