Νένα Μεντή: «Την “πάτησα” πάρα πολύ, μέχρι μεγάλη. Μην το πιάσουμε αυτό!»
Τηλεόραση

Νένα Μεντή: «Την “πάτησα” πάρα πολύ, μέχρι μεγάλη. Μην το πιάσουμε αυτό!»

Νένα Μεντή: «Την “πάτησα” πάρα πολύ, μέχρι μεγάλη. Μην το πιάσουμε αυτό!»

Τι είπε για τις Τρεις Χάριτες και γιατί δεν είναι στην τηλεόραση;

Στη Ναταλία Αργυράκη και το Καλύτερα δε γίνεται μίλησε η Νένα Μεντή και τι λείπει από την τηλεόραση αλλά και γιατί δεν παίζει σε σειρές.

«Δεν είμαι πολύ φαν του σίριαλ, αυτό που δεν είναι κωμωδία. Μου αρέσει πάντα μια ωραία κωμωδία. Πώς κάναμε παλιά με τον Ρέππα – Παπαθανασίου, τις Τρεις Χάριτες; Κάτι ανάλογο. Αυτό λείπει από την τηλεόραση».

«Καμία σχέση» ήταν η απάντησή της για το αν λείπει από την τηλεόραση επειδή δεν υπάρχουν κωμωδίες.

«Έπαιξα σε πάρα πολλά σίριαλ, τα μισά ήταν καλά έως πολύ καλά. Θα παίξω ξανά. Είχα πάρα πολλές προτάσεις φέτος!

Τα τελευταία χρόνια -πέρα από τον Παπακαλιάτη που έπαιξα- έχω πει πάρα πολλά όχι γιατί θέλω να κάνω θέατρο. Μου έτυχαν μίνι σειρές με λίγα γυρίσματα που ήταν πολύ καλά τα σενάρια, αλλά λόγω της οικογενειακής ιστορίας που είχαμε δεν μπορούσα, έμενα στην Πάτρα, εκεί νοσηλευόταν ο σύζυγός μου» είπε.

Αναφερόμενη στο αν δίνει προτεραιότητα στην οικογένειά της, απάντησε θετικά και συμπλήρωσε:

«Η αγάπη έχει είναι πρώτη, πού θα την ξαναβρείς; Η αγάπη δίνει παράταση στη ζωή».

Τι κάνει τον σύζυγό της τόσο σπάνιο;

«Ο άντρας μου είναι γεμάτος από όλα τα πράγματα και τα αισθήματα που χρειάζεται για να ζήσει κάποιος άνθρωπος καλά».

«Έχω φάει και πολύ χαστούκι στη ζωή, δεν είμαι ένας τυχερός άνθρωπος. Βρέθηκαν όμως συγκυρίες της ζωής αργότερα  με τον άντρα μου, το παιδί μου και τη δουλειά που ισορρόπησα τα πολύ σκληρά πράγματα που έζησα με τα καλά» είπε για τη ζωή της.

«Δεν ξεπουλιούνται όλα ακόμα κι αν πεινάς. Είμαστε πολύ φτωχή οικογένεια αλλά με πολύ ζουμί. Ποια είναι η ευτυχία του ανθρώπου; Τα λεφτά; Η επιτυχία; Η αγάπη. Να ερωτεύεται και να μην έχει να δώσει λογαριασμό παρά μόνο στον άνθρωπό του. Είναι δυο ανθρώπων ιστορία, είτε είναι αγόρια, είτε κορίτσια, είτε ό,τι θέλει.

Είχα ήδη υποστεί την πολύ μεγάλη δυσκολία έως πείνα, δεν ήταν να μου πάρει τα μυαλά το σουξέ ή τα φράγκα, αυτό που συμβαίνει στις νεαρές ηλικίες ή αν έχεις προδιάθεση μπορεί να σου συμβεί και στα 80 σου.

Δεν φοβήθηκα ποτέ το συναίσθημα και την πάτησα πάρα πολύ, μέχρι μεγάλη. Μην το πιάσουμε αυτό! Είναι κεκλεισμένων των θυρών αλλά τις ανοίγω τις πόρτες άμα λάχει. Είναι δύσκολα πράγματα γιατί παίζουν πολλά ρόλο, μια ματαιοδοξία που έχουμε, μια απόρριψη του φύλου μας, πώς η γυναίκα μπορεί να είναι ίση με τον άντρα, με ποιον άντρα θα νταραβεριστείς, να μην είναι μπουρτζόβλαχος στο μυαλό, που παρακολουθεί την εποχή του

Η γυναίκα είναι τεράστια δύναμη, αφού την έφτιαξε η φύση έτσι».