Netflix: 10 σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Φεβρουάριο
Τηλεόραση

Netflix: 10 σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Φεβρουάριο

Netflix: 10 σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Φεβρουάριο

Τι έχει επιλέξει το monopoli.gr;

Παλιές κι αγαπημένες μας ιστορίες, βιβλία που ζωντανεύουν σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, ξεκαρδιστικές κωμωδίες και ανατριχιαστικά θρίλερ που κόβουν την ανάσα, ταινίες κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, ρομαντικές κομεντί για κάθε γούστο, τα νέα εθιστικά Netflix originals που θα κορυφώσουν το binge watching, αλλά και όλες οι ολοκαίνουριες παραγωγές εμπλουτίζουν το πρόγραμμα του Netflix για αυτόν τον Φεβρουάριο!

#1 Μόνος στο Σπίτι & Μόνος στο Σπίτι 2

Είτε είσαι λάτρης των Χριστουγέννων (όλο το χρόνο), είτε απλά εθισμένος στις iconic και νοσταλγικές ταινίες, δεν χρειάζεσαι αποκλειστικά και μόνο την πιο καταπληκτική εποχή του χρόνου ως αφορμή για να απολαύσεις τα all time classic, Home Alone.

Έτσι, ο Κέβιν, το οκτάχρονο αγοράκι με μυαλό ξυράφι και οι απίστευτες περιπέτειές του, έρχεται στις οθόνες μας. Καταφέρνοντας σχεδόν δια μαγείας να μένει μόνος είτε στον σπίτι, είτε στους δαιδαλώδεις δρόμους της Νέας Υόρκης, ο Kevin σκαρφίζεται τις πιο ευφάνταστες και ξεκαρδιστικές παγίδες για τους δύο ληστές που τον καταδιώκουν, αφήνοντάς τους πάντες άφωνους.

*Διαθέσιμα από 1η Φεβρουαρίου

#2 Εγώ, ο Απαισιότατος

Η ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων έρχεται ξανά. Ο απαισιότατος Gru, επιρρεπής στις παρανομίες και τα διαβολικά σχέδια, ετοιμάζεται να κερδίσει τον σεβασμό όλων των “συναδέλφων” του, με την μεγαλύτερη αποστολή που έχει σκεφτεί ποτέ: να κλέψει το φεγγάρι.

Τα καλοστημένα του σχέδια ανατρέπονται από τρία μικρά ορφανά κορίτσια που θα βρεθούν στον δρόμο του και θα τον επιλέξουν ως πατέρα τους. Μια ταινία που μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουμε το ίδιο όσα χρόνια κι αν περάσουν.

*Διαθέσιμη από 1η Φεβρουαρίου

#3 Μια Ημέρα

Το “Μια Ημέρα” ξεκίνησε ως ένα πλέον κλασικό ρομαντικό μυθιστόρημα του David Nicholls. Λίγα χρόνια μετά την κυκλοφορία του μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη, στην ομώνυμη ταινία με την Anne Hathaway.

Αυτόν τον Φεβρουάριο, η τρυφερή ιστορία αγάπης της Emma και του Dexter ζωντανεύει και πάλι, μέσα από τη νέα μίνι σειρά του Netflix. Οι δρόμοι των δύο ηρώων χωρίζουν μετά την αποφοίτησή τους από το πανεπιστήμιο, όμως αποφασίζουν να συναντιούνται την ίδια μέρα κάθε χρόνο.

Κάθε επεισόδιο κι ένας διαφορετικός χρόνος. Η Emma και ο Dexter, μεγαλώνουν, αλλάζουν, ωριμάζουν και όσο περνούν τα χρόνια, φτάνουν όλο και πιο κοντά στο συμπέρασμα ότι τελικά οι δυό τους είναι πολύ πιο κοντά από όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ζωή και των δύο αντίστοιχα.

*Διαθέσιμη από 8 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr