Netflix: 10 σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Ιανουάριο
Τηλεόραση

Netflix: 10 σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Ιανουάριο

Netflix: 10 σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Ιανουάριο

Οι επιλογές μας από τις νέες ταινίες και σειρές που θα απολαύσουμε στη γνωστή πλατφόρμα

Σειρές που κόβουν την ανάσα, κινηματογραφικές εκδοχές βιβλίων που μας έχουν στιγματίσει, ξεκαρδιστικές κωμωδίες και ανατριχιαστικά θρίλερ, πραγματικές και ανατριχιαστικές ιστορίες, απολαυστικά ντοκιμαντέρ, τα προσεχώς νέα αγαπημένα μας Netflix originals!

Κλασικές ταινίες Hollywood, αλλά και ολοκαίνουριες παραγωγές κάνουν ποδαρικό στο εμπλουτισμένο πρόγραμμα του Netflix για αυτόν τον Ιανουάριο!

1 Το Δις Εξαμαρτείν

Ο Harlan Coben είναι αυθεντία στο να δημιουργεί τις πιο περίπλοκες και ανατρεπτικές ιστορίες μυστηρίου και θρίλερ. Ιστορίες που απορροφούν τόσο, που δεν μπορείς να σκεφτείς ή να απασχοληθείς με κάτι άλλο για όσο τις διαβάζεις. Το Netflix και ο David Moore, φέρνουν το εθιστικό μυθιστόρημα στην μικρή οθόνη, σε μια καθηλωτική σειρά που κόβει την ανάσα και που το binge-watch είναι μονόδρομος. Η Michelle έχει χάσει εδώ και δύο εβδομάδες τον σύζυγό της. Ενώ το τραύμα είναι ακόμα φρέσκο, κατά τύχη μέσω της κάμερας που ελέγχει το μωρό της, βλέπει τον νεκρό σύζυζό της, σώο και αβλαβή, να παίζει με την κόρη τους. Πρόκειται για μια απελπιστική παραίσθηση, ένα αποκύημα της φαντασίας της, ή για κάποιο σκοτεινό και διαστρεβλωμένο παιχνίδι; Μυστικά του παρελθόντος και μια τραγική αλήθεια, με την οποία η Michelle θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη για να διαλευκάνει τι ακριβώς συνέβη στον σύζυγό της, αλλά και την ίδια.

*Διαθέσιμη από 1 Ιανουαρίου

2 Bitconned

Ένα ντοκιμαντέρ αξίας… πολλών εκατομμυρίων και μια υπόθεση που απασχόλησε αρκετα την δεκαετία του 2010. Το Bitconned, το νέο ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Bryan Storkel (The Pez Outlaw), εξερευνά τα ενδότερα μυστικά των κρυπτονομισμάτων στα τέλη της δεκαετίας και ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας της Centra Tech. Ένα ένοχο όνειρο, μια εταιρία κρυπτογράφησης, ένα ζευγάρι απατεώνων με τάσεις χλιδάτης ζωής και ένα μεγάλο ταλέντο στο Photoshop.

*Διαθέσιμο από 1 Ιανουαρίου

Διαβάστε τις υπόλοιπες 8 στο monopoli.gr