Netflix: 10 σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Μάρτιο
Τηλεόραση

Netflix: 10 σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Μάρτιο

Netflix: 10 σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Μάρτιο

Οι προτάσεις του monopoli.gr

Εμβληματικές ταινίες του παρελθόντος, καθηλωτικά βιβλία που ζωντανεύουν σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, ξεκαρδιστικές κωμωδίες και ανατριχιαστικά θρίλερ που κόβουν την ανάσα, εφηβικές τηλεοπτικές ιστορίες, ρομαντικές κομεντί για κάθε γούστο, τα νέα εθιστικά Netflix originals, αλλά και ολοκαίνουριες παραγωγές εμπλουτίζουν το πρόγραμμα του Netflix για αυτόν τον μήνα.

#1 Spaceman

Ο σκηνοθέτης του Chernobyl, Johan Renck και ο Adam Sandler ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα από τα λίγα μη κωμικά έργα του δεύτερου. Το Spaceman, αποτελεί την τηλεοπτική προσαρμογή βιβλίου του μήνα.

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Jaroslav Kalfař, Spaceman of Bohemia, η ιστορία περιστρέφεται σε τροχιά γύρω από τον Jakub, έναν αστροναύτη, ο οποίος βρίσκεται στην άκρη του ηλιακού συστήματος, όταν συνειδητοποιεί πως η σχέση με την σύζυγό του, μπορεί να μην είναι η ίδια όταν θα γυρίσει πίσω.

Όταν ανακαλύπτει ένα μυθικό πλάσμα μέσα στο σκάφος του, όλα αλλάζουν. Εκείνο θα τον βοηθήσει να καταλάβει τι πάει στραβά πριν είναι αργά. Θα προλάβει;

*Διαθέσιμη από 1 Μαρτίου

#2 Ερινύες

Οι Ερινύες αφήνουν το καθιερωμένο κυνήγι στην άκρη και κάνουν μια στάση στο Netflix. Η νέα ταινία, γαλλικής παραγωγής είναι ό,τι πρέπει για τους λάτρεις της δράσης. Η Lyna, μετά την αναπάντεχη δολοφονία του πατέρα της αναζητά εκδίκηση και ένα μέσο να διοχετεύσει όλη την οργή και τον πόνο που νιώθει να την κυριεύουν.

Σε αυτήν της την προσπάθεια, η μοίρα θα φέρει στον δρόμο της την Furie. Μια αινιγματική και στυγνή τιμωρό που κάνει κουμάντο στον υπόκοσμο του Παρισιού.

*Διαθέσιμη από 1 Μαρτίου

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr