Νίκη Κάρτσωνα: «Ξεκίνησα μικρό παιδί από την Καλαμάτα και κάποια στιγμή όλη η Ελλάδα με ήξερε»
Τηλεόραση

Νίκη Κάρτσωνα: «Ξεκίνησα μικρό παιδί από την Καλαμάτα και κάποια στιγμή όλη η Ελλάδα με ήξερε»

Νίκη Κάρτσωνα: «Ξεκίνησα μικρό παιδί από την Καλαμάτα και κάποια στιγμή όλη η Ελλάδα με ήξερε»

Η Νίκη Κάρτσωνα μίλησε στην εκπομπή Ελένη για τη ζωή της και την δεκαετία των 30 με 40...

Η Νίκη Κάρτσωνα μίλησε στην εκπομπή Ελένη για την ευγνωμοσύνη της για όσα της έχει φέρει η ζωή, για τις ανησυχίες που είχε όταν η καριέρα της απογειωνόταν, για την δεκαετία των τριάντα και τον γιο της.

Αναφερόμενη στην ευγνωμοσύνη προς τη ζωή, είπε:

«Είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου έχει φέρει η ζωή μέχρι σήμερα. Αυτό που θα ήθελα από το νέο χρόνο είναι να απλοποιήσω τη ζωή μου γιατί έτσι ηρεμεί η ψυχή. Αυτό που έχω πει είναι ότι στα πενήντα μου έχω όνειρο να πάω να ζήσω στην Καλαμάτα. Λείπω από τα έντεκα μου και μου λείπει η οικογένεια μου».

Για τις ανησυχίες που είχε όταν η καριέρα της απογειωνόταν και την δεκαετία των 30, ανέφερε:

«Περνώντας τα χρόνια έχω πει ”Νίκη τα κατάφερες!”. Ξεκίνησα μικρό παιδί από την Καλαμάτα και κάποια στιγμή όλη η Ελλάδα με ήξερε, δεν είναι συνειδητοποιήσει τι μου συνέβαινε. Είχα τρομερές ανασφάλειες, έπαιρνα το μάνατζερ μου και τον ρωτούσα αν θα έχω δουλειά του χρόνου… Ενώ μπορεί να ήμουν κάθε βδομάδα στα εξώφυλλα».

«Η δεκαετία των 30 με 40 ήταν μια δεκαετία τούνελ! Μπαίνεις σε ένα τούνελ με τα «πρέπει» και ξαφνικά βγαίνεις στα 40 και λες ”ώπα! Τώρα πρέπει να με συναντήσω!».

«Βγαίνω συνέχεια άβαφη έξω, η καλή ψυχή μιας γυναίκας αποτυπώνεται στο πρόσωπο όσο περνούν τα χρόνια. Δεν ρετουσάρω τις φωτογραφίες μου στα social. Πρέπει να μην είμαστε followers, πρέπει να γίνουμε leaders. Είμαστε όλοι πολύ μέσα στο Tik tok».

Για τον γιο της και το ρόλο του γονέα, ανέφερε:

«Η δική μου η γενιά στον ρόλο του γονέα δεν τα κατάφερε, τα παιδιά έχουν πολύ θυμό. Είναι σημαντικό τα παιδιά μας να είναι χαρούμενα. Με νοιάζει ο γιος μου να είναι υγιής και χαρούμενος, τότε ξέρω ότι όλα θα πάνε καλά».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: