Νικολέτα Κοτσαηλίδου: «Όταν μετά σκεφτόμουν τι θα μπορούσε να έχει συμβεί, ταράχτηκα πολύ»
Τηλεόραση

Νικολέτα Κοτσαηλίδου: «Όταν μετά σκεφτόμουν τι θα μπορούσε να έχει συμβεί, ταράχτηκα πολύ»

Νικολέτα Κοτσαηλίδου: «Όταν μετά σκεφτόμουν τι θα μπορούσε να έχει συμβεί, ταράχτηκα πολύ»

Τι απροσεξία έκανε η ηθοποιός που όταν την κατάλαβε την τάραξε; Ποιο είναι το πραγματικό της επάγγελμα;

Η ηθοποιός Νικολέτα Κοτσαηλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον και μίλησε μεταξύ άλλων για την ζωή της, την απόφαση να ακολουθήσει την ηθοποιία και τις σπουδές.

Αναφερόμενη στην ζωή της και στοιχεία του χαρακτήρα της, είπε:

«Μια φορά από την αφηρημάδα μου έχω αφήσει την πόρτα μου ανοιχτή. Την άφησα ορθάνοιχτη και είναι βράδυ και αισθανόμουν να μπαίνει αέρας και σκεφτόμουν ότι τα έχω όλα κλειστά και το συνειδητοποίησα ένα τρίωρο μετά αφού είχα δει την ταινία που είχα βάλει.  Όταν μετά σκεφτόμουν το τι θα μπορούσε να έχει συμβεί, ταράχτηκα πολύ».

«Από δουλειές θα μπορούσα να κάνω ότι έχει να κάνει με το θέατρο, ακόμη και αν ήταν να βάφω σκηνικά για μικρό χρονικό διάστημα, γνωρίζοντας όμως ότι θα ξαναγυρίσω. Το να ρίξω μαύρη πέτρα στο θέατρο δεν θα μπορούσα να το σκεφτώ καθόλου».

Για την απόφαση της να ακολουθήσει την ηθοποιία και τις σπουδές της, είπε:

«Έχω σπουδάσει Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες, δούλεψα στο συνεργείο των Ολυμπιακών Αγώνων. Εκεί γνώρισα ένα καθηγητή που έκανε μεταπτυχιακά σε μιξαζ και μοντάζ. Μέχρι να δω αν θα περάσω στο μεταπτυχιακό ήμουν βοηθός του στο Αριστοτέλειο. Έπειτα ήμουν και καθηγήτρια Πληροφορικής σε φροντιστήριο. Είχα μικρά παιδάκια, Δημοτικό και Γυμνάσιο, με δυσκολία τους κρατούσα την προσοχή».

«Στα δεκαοχτώ όταν θέλησα να δώσω εξετάσεις στο Κρατικό ο μπαμπάς μου δεν με άφηνε αλλά ήμουν πολύ πεισματάρα. Τότε μου είπε, ”καλά πήγαινε πρώτα να σπουδάσεις και όταν γυρίσεις και το θες ακόμη θα το δούμε”. Νομίζω ότι φοβόταν την οικονομική ανασφάλεια και την επαγγελματική αποκατάσταση αργότερα. Όταν άρχισα να σπουδάζω και στο κρατικό δεύτερη φορά, δεν ήθελα να ζητάω χρήματα από τους γονείς μου. Τότε ο μπαμπάς μου ήταν πολύ υποστηρικτικός που ήθελα τελικά να το ακολουθήσω και δεν ήθελε να δουλεύω μαζί με όλο το διάβασμα. Η δική μου φουρνιά που βγήκαμε από τη σχολή έπεσε και πάνω στην κρίση».

«Έκανα και άλλες δουλειές, ότι έβρισκα μπροστά μου. Έκανα σερβιτόρα, μπαργούμαν, προώθηση τσιγάρων αλλά δεν με ενοχλούσε τίποτα επειδή σπούδαζα αυτό που ήθελα».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Νικολέτα Κοτσαηλίδου: «Δεν πλησίασα πολύ το θέμα της μητρότητας»