Νικολίνα Νικολούζου: «Ένιωθα σαν πειραματόζωο»
Τηλεόραση

Νικολίνα Νικολούζου: «Ένιωθα σαν πειραματόζωο»

Νικολίνα Νικολούζου: «Ένιωθα σαν πειραματόζωο»

H διεμφυλική γυναίκα μίλησε για την ιστορία της

Την ιστορία της ζωής της, αποκάλυψε το απόγευμα της Δευτέρας 11/3 στο My Style Rocks, Νικολίνα Νικολούζου, η οποία συγκίνησε τους πάντες.

Η ίδια, μίλησε και στο Fay’ s Time, για τη στήριξη του κόσμου μετά την αποκάλυψή της, αλλά και για τον λόγο που αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της.

«Μίλησα δημόσια για τη διεμφυλικότητά μου γιατί είναι σημαντικό για την προσωπικότητά μου να το γνωρίζει κάποιος και θέλω να δείξω ότι δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι. Τα κορίτσια και οι κριτές δεν το γνώριζαν. Με σόκαρε η αγάπη και η υποστήριξη στα social media. Η ιστορία μου άγγιξε πολύ κόσμο», δήλωσε η Νικολίνα Νικολούζου.

«Στα 11 μου εξήγησα στην οικογένειά μου τα συναισθήματά μου και ότι νιώθω κορίτσι. Η αδερφή μου είχε την πιο αστεία αντίδραση. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου με αγκάλιασαν. Ήταν δύσκολο να βρούμε ειδικούς να με βοηθήσουν, ήμουν η πρώτη περίπτωση στην Ελλάδα και ένιωθα σαν πειραματόζωο.

Μαζί με τη φυλομετάβαση ανακάλυπτα και τον εαυτό μου. Το κοινωνικό περιβάλλον και οι φίλοι μου με αντιμετώπισαν όπως οι γονείς μου. Πιο πολύ δέχθηκα πόλεμο από καθηγητές μου στο γυμνάσιο, παρά από τους συμμαθητές μου», τόνισε.

«Ο αγώνας που έχω ρίξει δικαιώνεται. Όσες δυσκολίες κι αν πέρασα, με τη στήριξη των γονιών μου πήγαινα μπροστά», κατέληξε η παίκτρια.

Διαβάστε ακόμα

MSR: Δάκρυσαν με την ιστορία της Νικολίνας: «Είμαι μια διεμφυλική γυναίκα» – Με ποια παίκτρια τα «πήρε» ο Γαβαλάς για τη στάση της;