Νίκος Αναδιώτης: Η αναφορά στα γεννητικά όργανα και η αντίδράσή του – «Ποιο είναι το όνομά τους;»
Τηλεόραση

Νίκος Αναδιώτης: Η αναφορά στα γεννητικά όργανα και η αντίδράσή του – «Ποιο είναι το όνομά τους;»

Νίκος Αναδιώτης: Η αναφορά στα γεννητικά όργανα και η αντίδράσή του – «Ποιο είναι το όνομά τους;»

«Θεωρείτε ότι μπορείτε να ανοίξετε αυτή την κουβέντα με ένα παιδί σε οποιαδήποτε ηλικία;»

Για το εξώδικο που έστειλε το κόμμα ΝΙΚΗ κατά του Euro Pride, που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, μίλησαν ο Νίκος Αναδιώτης, η ακτιβίστρια Στέλλα Μπελιά και ο διοικητής του τμήματος ρατσιστικής βίας Αττικής, Μιχάλης Λώλης.

«Δεν είμαστε κατά κανενός δημοκρατικού τρόπου έκφρασης αρκεί να τηρούνται τα νόμιμα μέσα. Διαφωνούμε στον τρόπο. Οι εικόνες είναι γνωστές σε όλους πώς κάποιοι μεμονωμένα διαδηλώνουν προσβάλλοντας κάποιους» σημείωσε ο εκλεγείς με τη ΝΙΚΗ Ευρωβουλευτής ο Νίκος Αναδιώτης.

«Αρχικά ένα εξώδικο δεν έχει καμία νομική υπόσταση, γίνεται περισσότερο για εντυπωσιασμό. Καλό θα ήταν να μην υπάρχει όλη αυτή η παραφιλολογία για το πόσο «άρρωστοι» και «ανώμαλοι» και κακοί άνθρωποι είμαστε εμείς οι ΛΟΑΤΚΙ+ άνθρωποι. Συμβαίνει πάρα πολύ και ακούστηκαν απίστευτα πράγματα για το διάστημα που συζητιόταν το νομοσχέδιο» ανέφερε η κ. Μπελιά.

Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Διαφωνείτε ότι υπάρχουν μεμονωμένα περιστατικά στο παρελθόν; Συμφωνείτε με αυτά; Σας εκφράζουν; Με αυτά διαφωνούμε. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε την Κυριακή».

«Τα παιδιά μου τα έχουν δει όλα αυτά κι εγώ απαντάω πάντα με ειλικρίνεια σε ό,τι με ρωτάνε και δεν έπαθαν τίποτα. Πάρα πολλοί γονείς αντιμετωπίζουν τη λέξη “σεξ” ως κάτι απαγορευμένο και το έχω αντιμετωπίσει ως εκπαιδευτικός. Όταν εγώ θα μιλήσω στα νήπια για το ανθρώπινο σώμα και δεν θα πω με το όνομά τους τις λέξεις, τους δίνω αυτομάτως την εντύπωση ότι μιλάμε για κάτι απαγορευμένο. Όταν θα πάει λοιπόν ο θείος και θα πιάσει το παιδάκι από το γεννητικό όργανο, δεν έχει καν τη λέξη για να πει στους γονείς του ότι κακοποιήθηκε» ήταν η απάντηση της κ. Μπελιά.

«Θεωρείτε ότι μπορείτε να ανοίξετε αυτή την κουβέντα με ένα παιδί σε οποιαδήποτε ηλικία; Αφού μας το επιτρέπει η ώρα, ποιες είναι οι κατάλληλες λέξεις για να το πούμε; Λέτε ότι, όταν θέλω να περιγράψω το γεννητικό όργανο ενός ανθρώπου, δεν το λέω με μία λέξη που είναι βρισιά; Ποια είναι η κανονική λέξη; Ποιο είναι το όνομά τους;» αναρωτήθηκε ο Νίκος Αναδιώτης.

«Πέος και αιδοίο» απάντησε η κ. Μπελιά.

Διαβάστε επίσης

Νίκος Αναδιώτης: «Είναι αμαρτία η ετεροφυλοφιλική ερωτική πράξη εκτός γάμου»