Τηλεόραση

Νίκος Ευαγγελάτος: Φινάλε για το Live News και… αυγουστιάτικο ραντεβού με τους τηλεθεατές

Επιστρέφει νωρίς στους δέκτες μας για τη νέα σεζόν

Την «αλυσίδα» τηλεοπτικών αποχαιρετισμών συμπλήρωσε και ο Νίκος Ευαγγελάτος το απόγευμα της Παρασκευής στην τελευταία εκπομπή της σεζόν για το Live News.

Ο δημοσιογράφος ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο ενώ τους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους στο πρόσωπό του εδώ και χρόνια.

«Θέλω να πω πως ήταν μια πάρα πολύ γεμάτη χρονιά γεγονότων. Να σας πω ότι έχετε από όλους μας, όλους τους συνεργάτες αυτής της εκπομπής, την ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε σε θέματα μεγάλα, σοβαρά, καθοριστικά σαν αυτό της εκλογικής διαδικασίας. Των εκλογικών διαδικασιών, κορυφαίο. Μας εμπιστευτήκατε και είναι ο μεγαλύτερος τίτλος τιμής που φέρουμε και σας ευχαριστούμε από καρδιάς για αυτό», ανέφερε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

«Θα είμαστε πίσω νωρίς, σχετικά, τον Αύγουστο. Κάπου λίγο μετά τις 20 Αυγούστου για να πάρουμε το νήμα από την αρχή. Και ένα πράγμα που οφείλω να το πω. Τις δικές μου προσωπικές ευχαριστίες σε όλο αυτό το οικοδόμημα που λέγεται Mega. Από τον πρόεδρο του πρώτα, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και όλη την υπόλοιπη ομάδα. Τον Σταμάτη Μαλέλη, τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, για την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη και καθοριστική βοήθεια».