Νίκος Ευαγγελάτος: Μετά το Central Perk, μπήκε στο σπίτι της Μόνικα Γκέλερ και ιδού το «λάθος» που έκανε!
Τηλεόραση

Νίκος Ευαγγελάτος: Μετά το Central Perk, μπήκε στο σπίτι της Μόνικα Γκέλερ και ιδού το «λάθος» που έκανε!

Νίκος Ευαγγελάτος: Μετά το Central Perk, μπήκε στο σπίτι της Μόνικα Γκέλερ και ιδού το «λάθος» που έκανε!

Το Twitter γέλασε αλλά και του επεσήμανε ένα πολύ βασικό «λάθος» που κανένας φαν της σειράς δεν θα έκανε

Το καλύτερο πρόμο στην ομάδα των γραφικών του έκανε και την Τρίτη (31/10) ο Νίκος Ευαγγελάτος στην εκπομπή του, Live News.

Μιλώντας για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι και τη σειρά Φιλαράκια, ένα χρυσωρυχείο τόσο για τους πρωταγωνιστές όσο και για τους παραγωγούς, ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε μέσα στο σπίτι της Μόνικα Γκέλερ, ένα από τα αγαπημένα σημεία συνάντησης της παρέας.

Η εμφάνιση αυτή έρχεται σε συνέχεια αυτής που έκανε τη Δευτέρα μέσα στο ιστορικό Central Perk, ένα γεγονός που έδωσε άφθονη τροφή στο Twitter…

Οι προτάσεις για το πώς πρέπει να εμφανιστεί αύριο στην εκπομπή του ήταν πολλές και σπαρταριστές όμως οι τουιτεράδες του επεσήμαναν ένα βασικό «λάθος», ότι κανείς δεν μπαίνει στο σπίτι της Μόνικα που είχε μανία με την καθαριότητα με τα παπούτσια!

https://twitter.com/brom1323/status/1719384776673464809

https://twitter.com/DRagnar1991/status/1719370474310844677

Τα Φιλαράκια: Η «κότα με τα χρυσά αυγά»

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η σειρά δεν έδωσε μόνο δόξα στους πρωταγωνιστές αλλά και άφθονο χρήμα ακόμα και πολύ μετά το τέλος της μέχρι και σήμερα.

Για τα έξι βασικά μέλη του καστ, που κερδίζουν 2% των εσόδων, σημαίνει ετήσιο εισόδημα 20 εκατομμυρίων δολαρίων το καθένα μόνο από τις επαναλήψεις.

Όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά η σειρά, κάθε μέλος του καστ πληρώθηκε 22.500 $ ανά επεισόδιο. Ωστόσο, μέχρι την τρίτη σεζόν έβγαζαν 100.000 δολάρια ανά επεισόδιο. Μέχρι την 9η σεζόν, το καστ είχε διαπραγματευτεί έναν μισθό 1 εκατομμυρίου δολαρίων το κάθε επεισόδιο.

Το απίστευτο γκελ της σειράς δεν σταματάει εδώ. Δισεκατομμύρια είναι και τα κέρδη από τα σουβενίρ της σειράς, για τα οποία υπάρχoυν και επίσημα καταστήματα και άπειρες απομιμήσεις.

Σε ένα από τα καταστήματα στα 25 δολάρια είναι οι κούπες και οι κορνίζες της σειράς και στα 40 δολάρια ο καναπές χριστουγεννιάτικο στολίδι. Σε άλλο κατάστημα υπάρχουν από και χάρτινοι ήρωες για διακόσμηση στα 60 δολάρια. Τιμές πάμφθηνες σε σχέση με τα επετειακά που μπήκαν σε δημοπρασία.

Μεταξύ των στοιχείων που προσέλκυσαν τις υψηλότερες προσφορές ήταν ένα σενάριο επεισοδίου με αυτόγραφο που πουλήθηκε για 22.000$, ένα σενάριο πιλοτικού επεισοδίου με αυτόγραφο που κόστισε 15.500$ και ένα σενάριο του δεύτερου επεισοδίου με αυτόγραφο που άλλαξε χέρια για 11.500$.
Ο χρυσός καναπές της σειράς

Όσο για τον καναπέ της σειράς αυτός έφτασε τα 20.000 δολάρια.