Νίκος Γαλανός: «Έτυχε να καταλάβω ότι κάτι δεν πήγαινε μαζί της καλά»
Τηλεόραση

Νίκος Γαλανός: «Έτυχε να καταλάβω ότι κάτι δεν πήγαινε μαζί της καλά»

Νίκος Γαλανός: «Έτυχε να καταλάβω ότι κάτι δεν πήγαινε μαζί της καλά»

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος ήταν ο Νίκος Γαλανός, ο οποίος μίλησε για τη λαμπρή καριέρα που έχει διαγράψει στον χώρο της υποκριτικής αλλά και για τις συνεργασίες του που ξεχωρίζει.

Η στιγμή που συγκινήθηκε ο Νίκος Γαλανός: «Είναι όπως όταν κάποιος χάνει έναν δικό του άνθρωπο. Άλλος χτυπιέται, ουρλιάζει, σκίζει τα ρούχα του. Άλλος πονάει μέσα του»

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εποχή που συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη καθώς και για το πρόβλημα υγείας της.

«Είναι όπως όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, είναι συνεργάτης σου, είσαι πολλά χρόνια μαζί του και τίποτα να μην αισθάνεσαι, τον αγαπάς. Έχεις βιώματα μαζί του, έχεις ζήσει στιγμές καλές και κακές και μέτριες, σ’ αγαπώ, τσακώνεσαι, όλα αυτά. Όταν θα φύγει λοιπόν αυτός ο άνθρωπος, ή φεύγει ξαφνικά και λίγο άδικα, θα στεναχωρηθείς, θα πονέσεις και θα κλάψεις».

«Εγώ προσωπικά έτυχε να έχω καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε μαζί της καλά. Δηλαδή από πλευράς υγείας. Από όταν ήμασταν ακόμα στο θέατρο στην Αθήνα, το οποίο προχώρησε μετά και στον Πειραιά (σ.σ. με την παράσταση “Η μελωδία της ευτυχίας”). Κατάλαβα πως πια είχε κάποιο θέμα υγείας».

«Μέσω της Αλίκης με έμαθε το πολύ κοινό. Όταν δηλαδή ήσουν παρτενέρ της Αλίκης, γινόσους και εσύ σταρ».