Νίκος Γαλανός για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν ήταν τσιγκούνα! Έφυγε και το πρόβλημά της ήταν…»
Τηλεόραση

Νίκος Γαλανός για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν ήταν τσιγκούνα! Έφυγε και το πρόβλημά της ήταν…»

Νίκος Γαλανός για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν ήταν τσιγκούνα! Έφυγε και το πρόβλημά της ήταν…»

Ο Νίκος Γαλανός μιλά στο Top Stories για την στενή του φίλη και πώς έμαθαν για την υγεία της

Μία εκπομπή αφιερωμένη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη παρουσίασε η ΕΡΤ2, με τον Νίκο Γαλανό αλλά και πρόσωπα που την έζησαν να μιλούν για εκείνη.

Ο ηθοποιός που ήταν στενός της φίλος μιλά για τη στιγμή που πάνε για εξετάσεις και μαθαίνει τα άσχημα νέα για την υγεία της.

Όπως αποκαλύπτει, η μόνη έννοια της εθνικής σταρ ήταν οι άλλοι ηθοποιοί που θα έμεναν χωρίς δουλειά και δεν υπολόγιζε καθόλου την υγεία της!

«Με την Αλίκη όταν κάναμε τον δεύτερο χρόνο τη Μελωδία, παρατηρούσα το εξής περίεργο. Είχαμε μια σκηνή που της κρατούσα το χέρι και μου είχε περάσει από το μυαλό ότι κάτι δεν πάει καλά. Αισθανόμουν το χέρι της σαν να γινόταν χεράκι, σαν να αδυνάτιζε. Μου περνούσαν διάφορες κακές σκέψεις από το μυαλό αλλά δεν της το είπα ποτέ. Πήγαμε στον Πειραιά και την τρίτη εβδομάδα μου λέει “Δεν θέλω να συνεχίσουμε στον Πειραιά πολύ. Πάμε Θεσσαλονίκη να συνεχίσουμε;”. Την τέταρτη εβδομάδα το κλείνουμε και πάμε Θεσσαλονίκη. Δεν πάει καλά, την έβλεπα.

Κάποιες φορές που είχε ανέβει ο Κώστας, λέγαμε να πάμε να φάμε και δεν άντεχε. Κάποια στιγμή εγώ είχα τη μέση μου και της λέω “Ρε Αλίκη, δεν πάμε μαζί; Να κάνεις κάποιες εξετάσεις;”. Έτσι έγινε η ιστορία. Πήγαμε μαζί με την Αλίκη. Εγώ κάνω ακτινογραφίες, η Αλίκη κάποιες άλλες εξετάσεις. Όταν ήταν να βγουν τα αποτελέσματα λέει στον Γιάννη ότι πρέπει να κάνουν έξτρα εξετάσεις. Ξαναπάει για δεύτερη φορά να κάνει εξετάσεις. Και λένε ότι καλύτερα να κατέβει στην Αθήνα.

Τότε συνειδητοποιεί η Αλίκη ότι υπάρχει πρόβλημα και μου λέει σε μια στιγμή, μεσολαβούσε Πρωτομαγιά και να συνεχίσουμε για 10 μέρες. Και μου λέει “Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί τα παιδιά θα μείνουν χωρίς δουλειά”. Και εγώ φώναξα τα παιδιά και τους είπα ότι μπορεί να είναι βαριά και έτσι και έτσι. Είχε κυκλοφορήσει ότι μπορεί να ήταν σκληρή αλλά δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Δεν ήταν τσιγκούνα με την έννοια να ρίξει τον εργαζόμενο. Έφυγε και το πρόβλημά της ήταν πώς τα παιδιά θα μείνουν άλλες 10 μέρες, ενώ είχαμε συμφωνήσει, χωρίς δουλειά».

Διαβάστε επίσης

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνια πρωτοχρονιάτικη φωτογραφία με τις κούκλες – σωσίες της