Νίκος Γαλανός: «Για κάποια χρόνια ο τζόγος ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου»
Τηλεόραση

Νίκος Γαλανός: «Για κάποια χρόνια ο τζόγος ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου»

Νίκος Γαλανός: «Για κάποια χρόνια ο τζόγος ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου»

«Με την Κάτια Δανδουλάκη θα πηγαίναμε για γάμο»

Για τον αρραβώνα του με την Κάτια Δανδουλάκη, τον τζόγο αλλά και τη Γη της ελιάς μίλησε ο Νίκος Γαλανός στην εκπομπή, Στούντιο 4.

«Ήμουν λίγο ντροπαλός και δεν εκδήλωνα αυτό που ένιωθα. Δεν με ένοιαζε, δεν με απασχολούσε του συναδέλφου μου η ζωή. Αν δεν μιλούσε η Κάτια Δανδουλάκη δεν θα έλεγα ποτέ ότι ήμασταν αρραβωνιασμένοι. Ήταν επίσημο, με δαχτυλίδι και πηγαίναμε για γάμο. Εκείνη την εποχή εμείς τα είχαμε τότε με τα περιοδικά αλλά δεν μου άρεσε να μιλάω, ποτέ να αναφέρομαι στα προσωπικά μου ή στων άλλων. Δεν δεχόμουν αν μου έλεγαν κάτι για κάποιον ή για μένα. Μου έλεγαν για παράδειγμα “Μου είπαν για εσένα αυτό”. Εγώ έλεγα μέσα μου “ποιος το είπε αυτό; Τον εκτιμάς;”. Είχα μια ζωή πολύ χορταστική, όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Η δυσκολία είναι μόνο και εάν και εφόσον θέλεις να μην βγει προς τα έξω. Εγώ ήμουν αυτός ο χαρακτήρας».

«Για κάποια χρόνια ο τζόγος ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Πήρε πολλά και από το πορτοφόλι και από τον χαρακτήρα. Δεν μετάνιωσα! Το μόνο που δεν έκανα και έχω μετανιώσει που δεν πήρα είναι ότι δεν πήρα μια χάρλεϊ μηχανή. Είχα ένα σωρό αυτοκίνητα αλλά μηχανή όχι, φοβόμουν! Τώρα δεν θα μπορούσα να τη σηκώσω».

«Με τη Μάρω Κοντού έχουμε δουλέψει στο παρελθόν σε κωμωδία. Κάναμε ένα τουρνέ που είχαμε γυρίσει την Ελλάδα και γινόταν ο χαμός. Άλλη χαρτοπαιξία εκεί, μπιρίμπα. Και το τελευταίο που είχαμε κάνει πριν από 4 χρόνια ήταν το Χτυποκάρδια στο θρανίο. Πάμε για 4ο κύκλο στη Γη της ελιάς. Θα είμαι τελικά! Με κούρασε λίγο το πήγαινε έλα με τα αεροπλάνα».

Διαβάστε επίσης

Νίκος Γαλανός: «Η πρώην γυναίκα μου καταστράφηκε όταν φιλοξένησε τον Μίκη Θεοδωράκη. Έφαγε 6 χρόνια φυλακή στα χρόνια της Χούντας»