Νίκος Γεωργιάδης: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έχει κάνει κανένα ραντεβού με το Mega»
Τηλεόραση

Νίκος Γεωργιάδης: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έχει κάνει κανένα ραντεβού με το Mega»

Νίκος Γεωργιάδης: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έχει κάνει κανένα ραντεβού με το Mega»

Το ρεπορτάζ του διευθυντή του ΟΚ! για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το τηλεοπτικό του μέλλον

Πλούσιο ρεπορτάζ για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το τηλεοπτικό του μέλλον είχε ο Νίκος Γεωργιάδης για το Πρωινό Σουσού και μάλιστα μετέφερε όσα του είπε ο ίδιος ο παρουσιαστής.

Όπως ήδη σας έχουμε γράψει, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 έχει ήδη κάνει ένα ραντεβού με το κανάλι του και ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε το παρασκήνιο.

«Σε αντίθεση με αυτά που έχουν ακουστεί, ο Γρηγόρης δεν έχει κάνει κανένα ραντεβού με το Mega. H είδηση είναι ότι έχει ήδη κάνει ραντεβού με τον ΑΝΤ1. Έγινε το πρώτο την περασμένη Παρασκευή, σε καλό κλίμα, δεν έχουν δώσει τα χέρια. Ήταν ένα… τσάι και συμπάθεια. Θα ακολουθήσουν και άλλα ραντεβού. Υπάρχουν κάποια θέματα που η κάθε πλευρά θέλει να θέσει στο τραπέζι. Μου είπε ο Γρηγόρης πως ό,τι είναι να γίνει δεν θα αργήσει. Και αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που λέγαμε ότι ο ΑΝΤ1 δεν θα αφήσει τον Γρηγόρη να φύγει έτσι εύκολα. Γνωρίζει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους σταθμούς. Δεν θα τον αφήσει εύκολα. Και όπως μου είπε ραντεβού με άλλον σταθμό θα κάνει μόνο αν βρεθούν σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις του με τον ΑΝΤ1. Τον θεωρεί οικογένειά του τον σταθμό και σε αντίθεση με κάποιους άλλους τηρεί την ιεραρχία. Δεν θα πάει στον κ. Κυριακού αν έχει κάποιο θέμα.

Μου είπε και κάτι άλλο: δεν χαίρεται πάρα πολύ με κάποιους που τον θέλουν σε κόντρα με τον Αντώνη Κανάκη. Δεν έχουν επαφές πλέον αλλά το θέμα του δεν είναι σίγουρα ο Αντώνης Κανάκης.

Τα γυρίσματα του Εκατομμυριούχου δεν έχουν σταματήσει να ξέρετε» ανέφερε ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ!.