Νίκος Κοκλώνης: «Μου το ζητούσατε καιρό τώρα και ξεκινήσαμε!»
Τηλεόραση

Νίκος Κοκλώνης: «Μου το ζητούσατε καιρό τώρα και ξεκινήσαμε!»

Νίκος Κοκλώνης: «Μου το ζητούσατε καιρό τώρα και ξεκινήσαμε!»

Η ανάρτηση του παρουσιαστή και παραγωγού

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!

Από το μεσημέρι της Κυριακής το Fame Story παίζεται ζωντανά από το Youtube Channel του με την ακαδημία να εκπέμπει live 24 ώρες το 24ωρο ώστε να μπορούν οι χρήστες να παρακολουθούν τι γίνεται μέσα στους χώρους που κατοικούν οι σπουδαστές.

Ο Νίκος Κοκλώνης τήρησε την υπόσχεσή του και στην τελευταία του ανάρτηση μίλησε με ενθουσιασμό για το live streaming ενώ ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για την ερχόμενη Παρασκευή.

«Μου το ζητούσατε καιρό τώρα και σήμερα ξεκινήσαμε!

Ναι, το live streaming απο την ακαδημία του fame είναι εδώ και μερικές ώρες ενεργό!

Τώρα μπορείτε να βλέπετε live και σε real time κάθε μέρα τα μαθήματα, τις συζητήσεις και τις αγωνίες των παιδιών, όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι του FS ζωντανά στο καναλι του @famestorygreece στο YouTube .

Εμείς θα τα πούμε live την Παρασκευή (ανυπομονώ!). Θέλω να μοιραστώ και μαζί σας το πόσο πολύ χάρηκα που στο τελευταίο live είχαμε μαζί στο πλατό και τους καθηγητές μας

Μεγάλο ευχαριστώ στην αγαπημένη μου Χριστίνα Μαραγκόζη που ήταν στην παρέα μας και φυσικά στους σούπερ κριτές μας που κάθε Παρασκευή βράδυ καλούνται να πάρουν την πιο δύσκολη απόφαση! Ποιος θα αποχωρήσει.

Μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους εσας, φίλοι μου, που περνάμε μαζί τα βραδιά της Παρασκευής διασκεδάζοντας, σχολιάζοντας και ενθαρρύνοντας τα παιδιά να δώσουν το 100% τους κ να φτάσουν τελικό! Σας αγαπώ πολύ».

Διαβάστε επίσης

Νίκος Κοκλώνης: Θα μπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Fame Story;