Νίκος Ξανθόπουλος – Δάκρυσε ο Βασίλης Καΐλας: «Ήρθε άρρωστος, μου είπε “τι κάνεις γιε μου;”»
Τηλεόραση

Νίκος Ξανθόπουλος – Δάκρυσε ο Βασίλης Καΐλας: «Ήρθε άρρωστος, μου είπε “τι κάνεις γιε μου;”»

Νίκος Ξανθόπουλος – Δάκρυσε ο Βασίλης Καΐλας: «Ήρθε άρρωστος, μου είπε “τι κάνεις γιε μου;”»

Ένας χρόνος χωρίς τον Νίκο Ξανθόπουλο: Το μουσικό μνημόσυνο με την οικογένειά του

Ένας χρόνος πέρασε από το θάνατο του Νίκου Ξανθόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 22 Ιανουαρίου 2023.

Σύμφωνα με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα η οικογένεια του οργάνωσε ένα μουσικό μνημόσυνο σε ένα παραδοσιακό κουτούκι.

Ο Βασίλης Καΐλας, ο Χριστόφορος Ζήκας, η Αννα Φόνσου, ο Κώστας Πρέκας, η Γωγώ Ατζολετάκη και η καλή του φίλη τραγουδίστρια και ηθοποιός Νανά Δόμβρου, ήταν παρόντες, φέρνοντας ξανά στη μνήμη όλων τις μοναδικές ταινίες της δεκαετίας του ’60 που ο κόσμος παραληρούσε σε κάθε του βήμα γεμίζοντας κινηματογράφους και θέατρα.

Ο Νίκος Νικόλιζας βρέθηκε στη συγκέντρωση φίλων του αείμνηστου καλλιτέχνη και εξασφάλισε δηλώσεις ανάμεσα στις οποίες  και του Βασίλη Καΐλα σε μία σπάνια τηλεοιπτική εμφάνιση.

«Ήταν ο κινηματογραφικός μου πατέρας. Μου στάθηκε σαν πατέρας. Πριν από αρκετό καιρό έκανα μία παρουσίαση ενός λευκώματος για τα 30 χρόνια του κινηματογράφου. Πήγα μία ώρα νωρίτερα και κάθισα σε ένα παγκάκι και ακούω μία φωνή και μου λέει “τι κάνεις γιε μου;”. Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο…» είπε συγκινημένος.

«Ήταν άρρωστος και ήρθε για να με δει και να πάρει το βιιβίλο μου. Τα τελευταία χρόνια παρόλο που μέναμε κοντά δεν είχαμε επαφή και δεν είχαμε από δικής μου πλευράς γιατί δεν ήθελα να τον ενοχλώ να του θυμίζω πράγματα γιατί έκανα πολλές ταινίες με τον Νίκο. Ήθελα να είναι καλά. Στην κηδεία δεν πήγα γιατί δεν τα μπορώ αυτά… Θα του έλεγα ευχαριστώ» είπε καταλήγοντας».

Διαβάστε επίσης

Νίκος Ξανθόπουλος: Συναυλία αφιέρωμα στη μνήμη του – Tι είπαν τα παιδιά και ο εγγονός του;