Νίκος Μουρατίδης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ντρέπομαι με τα τέρατα που κάνει στην πίστα, δεν το περίμενα…»
Τηλεόραση

Νίκος Μουρατίδης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ντρέπομαι με τα τέρατα που κάνει στην πίστα, δεν το περίμενα…»

Νίκος Μουρατίδης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ντρέπομαι με τα τέρατα που κάνει στην πίστα, δεν το περίμενα…»

Το σχόλιό του για τον τραγουδιστή με αφορμή τη δικαστική διαμάχη του καλλιτέχνη με την αδερφή του

Τα φώτα της δημοσιότητας απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του και επί χρόνια μάνατζέρ του, Βάσω.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της αδερφής του για τη διασφάλιση της περιουσίας ζητώντας παράλληλα να έχει εκείνος την αποκλειστική διαχείρισή της.

Η διαμάχη αυτή δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα, αλλά προϋπάρχει τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια ενώ και στο παρελθόν τα δυο αδέλφια είχαν έρθει σε ρήξη.

Ο Νίκος Μουρατίδης, που ήταν ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον τραγουδιστή και τον βοήθησε να εκτοξεύσει την καριέρα του, μίλησε στο Καλύτερα δε γίνεται για τη διαμάχη των δύο αδερφών.

«Δεν είναι μάνατζερ η Βάσω Μαζωνάκη. Τον ανέλαβε σούπερ σταρ και ήταν εκεί και σήκωνε το τηλέφωνο. Το μάνατζερ είναι σοβαρή υπόθεση. Οι μάνατζερ χτίζουν μεγάλες καριέρες, μεγάλων καλλιτεχνών» ανέφερε αρχικά.

«Δουλέψαμε μαζί πάρα πολύ καλά με τα σκαμπανεβάσματά μας. Εγώ έκανα αυτό που ήθελα, πήρα έναν άγνωστο καλοκαίρι και τον έκανα σούπερ σταρ, πρώτο όνομα και διαφωνήσαμε σε πράγματα που έκανε στη ζωή του που είχαν απόρροια να μην είναι συνεπής στο επάγγελμά του. Του έγραψα ένα πατρικό γράμμα που τον καλούσα να διαλέξει και δεν διάλεξε εμένα».

«Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό που έχει γίνει τώρα. Μπήκα και έψαξα και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Άλλοι έγραφαν ότι μπήκε στον λογαριασμό του και δεν βρήκε λεφτά, ότι του τα πήρε η Βάσω, άλλοι για το σπίτι στη Μύκονο, άλλοι ότι είχε απαίτηση στην περιουσία του γιατί ήταν η μάνατζερ που τον βοήθησε να ανέβει. Η Βάσω δεν έχει τις γνώσεις να είναι μάνατζερ, έχει τα δικά της προσωπικά θέματα».

«Δεν έχω μιλήσει μαζί του πρόσφατα αλλά από αυτά που μαθαίνω από στιχουργός και συνθέτες ή από αυτά που βίντεο που αναρτά ο ίδιος, αυτά τα τέρατα που κάνει στην πίστα, ντρέπομαι, δεν το περίμενα αυτό το πράγμα. Περίμενα μια άλλη καριέρα για τον Γιώργο. Μέχρι και πιπί έκανε στην πίστα. Δεν είναι ευχάριστα πράγματα αυτά αυτό που ονειρεύεσαι για έναν καλλιτέχνη».

Διαβάστε επίσης

Οικογενειακός φίλος Γιώργου Μαζωνάκη: «Καθαρά οικονομικό το θέμα, πολύ πιο σοβαρό από αυτά που λέγονται στις εκπομπές»