Νίκος Ορφανός: «Κατά καιρούς υπάρχουν μούρες που έρχονται από ριάλιτι.  Είναι ηθοποιοί μιας χρήσης…»
Τηλεόραση

Νίκος Ορφανός: «Κατά καιρούς υπάρχουν μούρες που έρχονται από ριάλιτι. Είναι ηθοποιοί μιας χρήσης…»

Νίκος Ορφανός: «Κατά καιρούς υπάρχουν μούρες που έρχονται από ριάλιτι.  Είναι ηθοποιοί μιας χρήσης…»

Ο Νίκος Ορφανός μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Ο Νίκος Ορφανός μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχα για τους ηθοποιούς που επιλέγονται με βάση τους followers τους, για την πορεία της καριέρας του στην ηθοποιία και το ρόλο του ως πατέρας.

«Δεν με έχουν ρωτήσει εμένα προσωπικά για τον αριθμό των ακόλουθων μου στα social. Αυτό που είχα πει παλαιότερα εξακολουθεί να ισχύει. Αν έχεις αλλά κριτήρια για την επιλογή ενός καλλιτέχνη, παίζεις με τη φωτιά. Οι καλλιτέχνες που έχουν ένα προφίλ με πολλούς ακόλουθους, το έχουν γιατί είναι ένα είδος “ρεκλαματζή”. Δηλαδή πουλάνε προϊόντα και επομένως είναι ένα εμπορικό προφίλ. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι ο καταναλωτής που βλέπει το προϊόν από έναν ηθοποιό θα θέλει να τον δει να παίζει Ίψεν. Κατά καιρούς υπάρχουν μούρες που έρχονται από κάτι ριάλιτι και έχουν μπει στην ηθοποιία, αυτοί είναι ηθοποιοί μιας χρήσης».

Για την πορεία της καριέρας του από την αρχή έως σήμερα, είπε:

«Ήμουν ο πρώτος από την τάξη μου που έπαιξα στο θέατρο, στον κινηματογράφο και σε διαφήμιση. Η είσοδός μου είχε γίνει σε ένα guest στο ”Ανατομία ενός εγκλήματος”. Αυτό που θυμάμαι πάντα από τον Αλέκο Αλεξανδράκη είναι η αφοπλιστική του απλότητα. Βοηθούσε πολύ τους νέους ηθοποιούς και ήθελε να του μιλάμε στον ενικό».

«Όταν έπαιζα στην Αναστασία, ένιωθα όλα τα βλέμματα να με κοιτούν. Το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία. Όταν πήγα φαντάρος το ’95 με ρώτησαν τι επάγγελμα κάνω και με ρώτησαν σε ποια σίριαλ έχω παίξει και αφού τους είπα γούρλωσαν τα μάτια, άνοιξαν την πόρτα και έφυγαν».

Επίσης μίλησε για το ρόλο του ως πατέρας:

«Πάντα ήμουν άνθρωπος του σπιτιού, όποτε με την πατρότητα δεν άλλαξε κάτι συγκλονιστικό στη ζωή μου. Απλώς το παιδί σού κλέβει ακόμα και το ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχεις».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: