Νίκος Πορτοκάλογλου: Εξηγεί γιατί τελείωσε το Μουσικό κουτί – Έδωσε «σκυτάλη» στην Μποφίλιου;
Τηλεόραση

Νίκος Πορτοκάλογλου: Εξηγεί γιατί τελείωσε το Μουσικό κουτί – Έδωσε «σκυτάλη» στην Μποφίλιου;

Νίκος Πορτοκάλογλου: Εξηγεί γιατί τελείωσε το Μουσικό κουτί – Έδωσε «σκυτάλη» στην Μποφίλιου;

Όσα είπε στο Στούντιο 4 για το μέλλον της εκπομπής

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μίλησε στο Στούντιο 4 μετά το τελευταίο επεισόδιο για το Μουσικό κουτί και εξήγησε γιατί έκλεισε τον κύκλο του παρά το ότι ο κόσμος το αγάπησε.

«Είναι θέμα timing. Αν κάτι τελειώσει πριν από την ώρα του σου μένει ένα παράπονο. Εδώ αισθανόμουν από πέρσι ότι για μένα αρχίζει και κλείνει ο κύκλος όχι μόνο γιατί αισθανόμουν την ανάγκη να γυρίσω στην κανονική μου δουλειά αλλά και γιατί αντικειμενικά κάπου κλείνει ο κύκλος.

Δεν ήθελα να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε μια ρουτίνα, να χάσουμε τον ενθουσιασμό την όρεξη, την έμπνευση. Κάποιοι καλλιτέχνες που μας τίμησαν με την παρουσία τους πέρασαν 2 και 3 φορές. Αισθανόμουν από φέτος κιόλας ότι εξαντλείται το υλικό, τουλάχιστον για μένα. Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει αυτή τη δουλειά, για μένα ήταν μια παρένθεση από την κυρίως δουλειά μου, να γράφω μουσική. Επί 4 χρόνια ασχολήθηκα κυρίως με τις μουσικές των άλλων» εξήγησε ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

«Σκυτάλη» στην Μποφίλιου;

Ο τραγουδοποιός απάντησε και για το αν δίνει σκυτάλη στη Νατάσσα Μποφίλιου, όπως γράφτηκε και στο Twitter.

https://twitter.com/EvieSki/status/1779599959681122364

Στην τελευταία εκπομπή είχα την ιδέα να είμαστε εμείς καλεσμένοι και να έρθουν δύο άλλοι συνάδελφοι ως οικοδεσπότες, ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Νατάσσα Μποφίλιου και ήταν καταπληκτικοί οικοδεσπότες» ανέφερε και όταν ρωτήθηκε αν έδωσε σκυτάλη στη Νατάσσα Μποφίλιου ακούγεται να λέει: «Ευχαρίστως, ναι βέβαια!».

«Η πρόταση ήρθε από τον πρόεδρο της ΕΡΤ. To φορμάτ της εκπομπής ήταν πολύ απλό, είχε 4 μέρη, την έναρξη, τις προσωπικές ιστορίες, τις εξερευνήσεις με τον Πάνο Σουρούνη και το τέταρτο ήταν το juke box» ανέφερε.

Όπως είπε, όντως ο καναπές της εκπομπής ήθελε να παραπέμπει στα Φιλαράκια για να δημιουργεί ένα «ζεστό» κλίμα παρέας. «Είναι κλασική αγαπημένη σειρά, ύμνος στη φιλία και είχα στο μυαλό μου ότι αυτή θα ήθελα να είναι η ατμόσφαιρα της εκπομπής».

«Η πρόκληση είναι να γεμίσει το κενό που αφήνουμε με μια νέα ιδέα και να δοθεί χώρος σε παλιούς και νέους καλλιτέχνες» είπε.