Νίκος Ψαρράς: «Κάναμε ένα ταξίδι με τον γιο μου. Με “ξέσκισε”! Μου έλεγε “γιατί με κάνατε”»
Τηλεόραση

Νίκος Ψαρράς: «Κάναμε ένα ταξίδι με τον γιο μου. Με “ξέσκισε”! Μου έλεγε “γιατί με κάνατε”»

Νίκος Ψαρράς: «Κάναμε ένα ταξίδι με τον γιο μου. Με “ξέσκισε”! Μου έλεγε “γιατί με κάνατε”»

«Σφουγγαρίζω την σκηνή πριν από την παράσταση. Είναι ωραία ψυχοθεραπεία και αλλάζει η ενέργεια»

Ο Νίκος Ψαρράς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στιγμές του Μάνου Νιφλή και μίλησε για στιγμές από τη ζωή και την καριέρα του.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε για την εποχή που ζούσε στην Αμερική προσπαθώντας να κάνει εκεί καριέρα.

«Σέρβιρα σε δύο ελληνικά εστιατόρια κάθε βράδυ. Είναι το αστείο εκεί για αυτή τη δουλειά: “είσαι ηθοποιός; Σε ποιο εστιατόριο;”. Καλά λεφτά, λίγες ώρες και όλη τη μέρα διαθέσιμη για οντισιόν. Ήμουν 30άρης. Χτύπαγε το τηλέφωνο συνέχεια από Ελλάδα με δελεαστικές προτάσεις όσο εγώ σέρβιρα ταραμά. Ήρθα 2 καλοκαίρια για την Επίδαυρο. Είπα όμως ότι έχω ξοδέψει στις ΗΠΑ μια περιουσία, να αγοράσω αυτοκίνητο κλπ. Τα παρατάω; Ή να δώσω λίγο καιρό; Πρέπει να προσπαθήσεις. Ήρθα πολύ κοντά στο να κάνω πολύ ωραία πράγματα, μια ταινία του Λούρμαν με τον Ντι κάπριο, για τον Μ. Αλέξανδρο, ατύχησα όμως γιατί ο Όλιβερ Στόουν έκανε την ίδια ταινία και ο Λούρμαν υποχώρησε. Έκανα διαφήμιση για αναψυκτικό, συμμετείχα σε πολλά σίριαλ».

«Ο γιος μου με ξέσκισε! Μου έλεγε “γιατί με κάνατε”»

Ο ηθοποιός μίλησε και για τις κοινές διακοπές που έκανε με τον γιο του και μάλιστα αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολες διακοπές ήταν αφού το παιδί του είχε παράπονα.

«Ο Πάνος είναι ωραίος. Μου έκανε διάφορα χουνέρια το καλοκαίρι που πέρασε. Για ένα δίμηνο σχεδόν βρεθήκαμε ελάχιστα, εκείνοι έκαναν διακοπές και εγώ είχα γυρίσματα και πρόβες για την Επίδαυρο. Οπότε κάναμε ένα ωραίο ταξίδι για 20 μέρες στην Ιαπωνία τον Αύγουστο, όπου η πρώτη εβδομάδα ήταν αιματηρή! Με ξέσκισε! “Πού είσαι, λείπεις, γιατί με κάνατε, είσαι μπαμπάς, δεν είσαι, γιατί δουλεύεις, τα λεφτά είναι πιο σημαντικά από μένα”. Είδα ότι παιδί υπέφερε και προσπαθούσα να του δώσω να καταλάβει ότι η δουλειά δεν είχε σχέση με την αγάπη που έχω για εκείνον, ότι για να συνεχίσουμε να ζούμε όπως ζούμε πρέπει ο μπαμπάς να συνεχίσει να δουλεύει. Δεν ήταν ένα ναζάκι που κάνουν τα τρίχρονα».

Ο Μάνος Νιφλής αποκάλυψε κάτι που κάνει ο Νίκος Ψαρράς στις παραστάσεις του και εκείνος το επιβεβαίωσε.

«Σφουγγαρίζω την σκηνή πριν από την παράσταση. Ψυχαναγκασμούς έχω πολλούς, έχω τη ρουτίνα μου. Είναι μια πάρα πολύ ωραία ψυχοθεραπεία. Εμένα μου αρέσει να το βρίσκουν οι θεατές να αστράφτει. Είμαι σε ένα θέατρο που παίζονται και άλλες παραστάσεις πριν. Είναι και θέμα πετριάς, θεωρώ ότι αλλάζει και η ενέργεια.

Είμαι και στο σπίτι έτσι. Για να ξεκουραστώ θέλω να είναι όλα τακτοποιημένα. Αν είναι βομβαρδισμένο θέλω να το τακτοποιήσω πρώτα» ανέφερε.